Vízia mi ukázala naliehavosť záchrany ľudí

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúceho Falun Dafa z Číny

Každý deň máme veľmi veľa práce a veľa vecí, ktoré treba spraviť. Študovanie Fa, robenie cvičení, objasňovanie pravdy, vysielanie spravodlivých myšlienok, ako aj vykonávanie našich každodenných zamestnaní a venovanie sa naším rodinám. Náš čas je tesný. Avšak aj keď vieme, že náš čas je tesný, stále mrháme časom na nepotrebné veci. Niektorí z nás cítia tú naliehavosť. Ak by sme vedeli, že zajtrajšok bude obdobím, keď Fa napraví ľudský svet a zajtrajšok bude časom, kedy budú ľudia odstránení, čo by sme spravili dnes? Verím, že všetci skutoční praktizujúci by povedali: „Zachráňme ľudí.“ Zachráňme ľudí každú jednu sekundu.

Som človek so silnou introvertnou povahou. Robil som tri veci každý deň, ale sám som sa obmedzoval. Zvyčajne som robil tri veci vo svojom voľnom čase. Potom, čo som sa postaral o obyčajné veci, ktoré robíme každý deň, aby som sa zobudil, Učiteľ mi ukázal, čo môžem pochopiť na svojej úrovni - šokujúce scény ľudí, ktorí sú odstraňovaní. Vidiac takéto scény, cítil som sa hlboko zahanbený. Chcel som plakať, ale cítil som sa aj šťastný, že skutočný akt ešte nezačal a že stále máme čas zachrániť ľudí.

Vieme, že budúcnosť človeka záleží na jeho postoji k Dafa. Mnohé dimenzie sú ako puzzle skladačky a veľa bytostí nepozná pravdu. Bytosti tam čakajú, pozerajú sa a niektoré sú dokonca proti nám. Je to veľmi podobné tomu, čo sa deje v ľudskom svete. Hoci naša dimenzia vyzerá práve teraz normálne, v iných dimenziách kolá odstraňovania už začali. Bohovia to kontrolujú. Nasledujúce je to, čo som videl.

Bolo to v dimenzii, ktorá je veľmi podobná našej Zemi, čo sa týka toho ako sa ľudia správajú k Dafa. Raz ich veda predpovedala obrovské nešťastie, ktoré má prísť a veľa ľudí má zomrieť. Boli v chaose. Čeliac tejto situácii, každý mal odlišné reakcie. Niektorí sa pokúšali dostať k peniazom, niektorí sa modlili, niektorí dávali posledné zbohom svojím milovaným. Veľa ľudí plánovalo utiecť na bezpečnejšieho miesto. Bol som zvedavý, čo sa stane. Bál som sa o nich a nechcel som, aby ani jednému z nich bolo ublížené. Vláda neprestajne hlásala a vravela ľuďom, aby nepanikárili a že sa môžu skryť do podzemia alebo do pevných budov. Niektorí ľudia sa vzdali myšlienky úniku a začali spievať piesne na rozlúčku. Nikto neočakával, že by to mohlo prísť tak náhle.

Potom nešťastie prišlo a v tom momente sme mohli vidieť, akí sú ľudia v skutočnosti slabí. Bolo zbytočné pokúšať sa bojovať. Nezáležalo na tom, kde sa skrývali, záplava prišla z nebies a zhltla všetko v okamihu. Obrovské ohne nasledovali s explóziami a explózie išli všade tam, kde boli ľudia. Ľudia vrieskali v tom terore. Roztrhané, mŕtve telá boli všade. Potom sa Zem rozpoltila a monštrá atakovali ľudí. Ľudia, ktorí prežili záplavu, čelili väčším a ešte väčším nešťastiam, ktoré prišli preto, aby odstránili ľudí. Hľadali každého, kto bol ešte nažive. Ja som tam stál, ale nič ma nezasiahlo a záplava sa mi vyhla. O niekoľko minút neskôr nastalo ticho.

Pozrel som sa okolo a všimol som si zhorenú zem všade navôkol a úplne zničené mŕtve telá. Zrazu som si všimol niektorých ľudí v diaľke, ktorí boli stále nažive. Nesmierne šokovaní sa objímali navzájom, chvejúc sa. Nemohli uveriť, že zostali nažive. Po chvíli jeden z nich zakričal: „Falun Dafa Hao!“ A všetci začali plakať. Ticho si povedali: „Čo nám hovorili, je pravda! Všetky tieto veci sú pravda!“ Uvedomil som si, že všetci tí, čo prežili, boli tí, ktorí pochopili pravdu. Hoci vedeli pravdu, bolo pre nich stále ťažké tomu naozaj veriť, až kým sa to skutočne stalo. Plakali kvôli mŕtvym a zároveň boli šťastní, že boli zachránení. Boli tak vďační Dafa a tým čo im povedali, aby recitovali „Falun Dafa Hao“.

Potom sa Zem začala meniť. Dym a mŕtve telá rýchlo zmizli a objavila sa zelená tráva. Svet sa rapídne menil. Obloha sa stala modrou. Šokovaní dav teraz vedel, že to bol Dafa, kto ich zachránil a vytvoril nový svet. Začali sláviť, pretože vstupovali do nového sveta a na slávu Dafa praktizujúcim, ktorí ich zachránili. Ale ja som sa cítil veľmi smutno. Čeliac novému svetu, chcel som iba plakať, pretože tam bolo tak málo ľudí, skutočne tak málo. Cítil som sa zahanbene, pozrúc sa na nich. Bol som zahanbený, pretože som nezachránil viac ľudí. Scéna sa stala rozmazanou, ale môj šok z toho zostal. Zdalo sa, že to bol obrázok môjho sveta. Keď som videl ľudí umierať, cítil som veľkú bolesť. Hlboko som ľutoval, že som predtým neobjasnil fakty viacerým ľuďom.

Zakrátko som sa dostal do ďalšieho sveta, kde odstraňovanie ľudí ešte len malo začať. Podobne ako v predchádzajúcej scéne, ľudia tu tiež vedeli, že veľké nešťastie má prísť. Znova opakovali rovnaké chyby ako ľudia vo svete, ktorý som videl predtým a mysleli si, že sa môžu vyhnúť nešťastiu a zachrániť sa. Boli zaneprázdnení prípravami a počúvaním príkazov od úradníkov, ktorí držali mikrofóny a rečnili v uliciach. Zrazu som sa osmelil. V prvom svete som nemal čas urobiť nič, keď sa to stalo. Ale tentokrát, v tomto svete som mal stále čas i keď sa ho zdalo málo. Rozhodol som sa, že sa pokúsim zachrániť kohokoľvek, koho môžem a utekal som smerom k mikrofónu, no tí ľudia sa ma pokúsili zastaviť. Mysleli si, že sa chcem pokúsiť prerušiť úradníkovu reč. Ignoroval som to a prebil som sa cez všetky tie prekážky a nakoniec som sa dostal k mikrofónu. Chcel som povedať každému, že by mohli byť zachránení ak by povedali „Falun Dafa Hao“, keď príde nešťastie. Ale úradník prišiel, uchmatol mi mikrofón a zavolal strážnikov aby ma zobrali preč. Dav ma vinil za to, že míňam ich vzácny čas. Nahnevane som zakričal na úradníka: „To, čo robíš bude mať za následok smrť ostatných aj teba. Budú ťa nenávidieť navždy.“ Odmietol mi dať mikrofón. Dostal som sa z rúk strážnikov a kričal som na dav: „Nešťastie prichádza! Ak nechcete zomrieť, zapamätajte si kričať ‚Falun Dafa Hao‘!“ Kričal som na dav znovu a znovu. Počul som úradníka s mikrofónom ako hovorí ľuďom: „Nepočúvajte tohto šialeného človeka, pokračujme v prípravách, aby sme predišli tomuto nešťastiu.“ Ľudia sa na mňa pozerali s rôznymi reakciami. Niektorí boli zmätení, iní vyjadrovali sústrasť, či boli nahnevaní. Nemal som čas, aby som to vnímal, keďže som už videl červené oblaky na okraji oblohy, čo bolo predzvesťou nešťastia. Bol som ešte viac úzkostlivý a vbehol som do davu kričiac k nim, aby recitovali „Falun Dafa Hao“. No môj hlas bol príliš slabý a nikto tomu nevenoval pozornosť. Bežal som kdekoľvek, kde bolo viac ľudí a kričal som a kričal, ale hlasné zvuky okolo prehlušili môj hlas. Tak veľmi som ľutoval, že som im to nepovedal skôr. Koľko ľudí som mohol teraz zachrániť? Nešťastie prišlo, podobná záplava ako tsunami. Ľudia podcenili toto nešťastie a mysleli si, že to je normálne prírodné nešťastie. Po záplave bolo všetko zničené.

Potom som videl ďalšiu šokujúcu scénu. Bohovia prišli a v tejto dimenzii to boli Bohovia, ktorí prišli odstrániť ľudí priamo. Stáli na vrchole vody a prikázali záplave, aby išla na miesta, kde sa ľudia zhromaždili. Ľudia nemali žiadnu šancu uniknúť. Záplava odišla, keď bola väčšina ľudí odstránených.

Tí, ktorí prežili a videli to, boli šokovaní. Predtým, než by mohli pocítiť šťastie, že zostali nažive, prišlo druhé kolo odstraňovania. Nespočetné okrídlené šelmy prišli dole z nebies. Videl som ich a vedel som, čo nastane. Kričal som na dav: „Utekajte!“ Ale bolo neskoro. Šelmy hľadali ľudí a strieľali do nich lúče. Svet bol pokrytý plameňmi. Počul som len výkriky a spadol som na kolená a začal som plakať. Potom prišli Bohovia a použili elektrické výboje. Strieľali jasné modré elektrické výboje a veľa ľudí, ktorí prežili oheň, bolo zabitých touto elektrinou. Škaredo obhorené telá boli všade a nevedel som povedať, ktorí boli zabití ohňom alebo elektrinou.

V tom momente som videl nezabudnuteľnú scénu. Jedna osoba, ktorá chcela utiecť pred ohňom sa pokúšala vyšplhať na železný plot. Keď bola na vrchole plotu, vystrelil na ňu záblesk elektriny. Zakričal som: „Nie!“ Vidiac ho skrúcajúc sa od bolesti medzi ohnivými lúčmi, zakričal som k nemu s poslednou nádejou: „Rýchlo zakrič Falun Dafa Hao!“ Potom som počul nejaké zvuky, ktoré z neho vyšli prerušovane: „Fa... Lun... Da... Fa... Hao.“ A v tom nastala prekvapujúca scéna. Oheň z jeho tela ihneď zmizol. Jeho odev bol celý spálený a jeho postava sa nakláňala zo strany na stranu. Potom si uvedomil, že zostal nažive a hlasno plakal a zároveň kričal: „Falun Dafa Hao!“

Veľa ľudí videlo, čo sa stalo. Odrazu začali všetci plakať: „ Falun Dafa Hao!“ Tieto výkriky sa rozliehali a oheň a výboje prestali. Obrovská obrazovka sa zniesla z nebies a prehrávala, čo sa práve stalo. Ľudia, ktorí mali to šťastie, že prežili, sa zišli pred obrazovkou a pozerali sa, ako boli ľudia odstraňovaní alebo zachránení v Dafa. Nakoniec si všetci kľakli na kolená a povedali úprimne zo srdca: „Falun Dafa Hao.“ Veci sa začali meniť a nový svet sa začal.

Bolo veľa podobných scén; avšak neviem si spomenúť na každú jednu. Čo si však skutočne pamätám, bol smútok, ktorý som cítil, keď som sa pozeral, ako sú ľudia odstraňovaní a moja hlboká ľútosť, že som im neobjasnil pravdu a nezachránil ich skôr. Fa Náprava sa ešte neskončila a máme stále ešte čas zachrániť ľudí. Sme jedinou nádejou pre ľudí. Predtým, než sa odstraňovanie začne, mali by sme sa poponáhľať a využiť každú jednu minútu a každú jednu sekundu, aby sme zachránili ľudí. Nenechajme si žiadnu ľútosť pre budúcnosť.

Čínska verzia: http://minghui.ca/mh/articles/2009/1/2/192791.html
Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2009/1/12/103847.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.