Mladá praktizujúca vidí v iných dimenziách prejav lenivosti

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Som mladá praktizujúca a začala som praktizovať len pred dvoma rokmi. Nenapredovala som, ako to vyžaduje náš Majster, dostatočne usilovne. Môj kultivačný stav je nanajvýš kolísavý.

V poslednom čase bol môj kultivačný stav veľmi slabý: mala som zahmlenú myseľ a nebola som v stave študovať Fa celým srdcom alebo cvičiť cvičenia. Nezúčastňovala som sa ani ranných cvičení. Vedela som, že tieto rušenia boli spôsobené mnou a pokúšala som sa nájsť svoje medzery. Nakoniec som zistila, že to bola moja pripútanosť k príjemnosti a lenivosti, ktorá ma rušila. Hoci som to dokázala zistiť, nepodarilo sa mi zmeniť sa.

Dnes ráno som čítala spolu so svojou mamou Fa a okolo 9:30 som začala vysielať spravodlivé myšlienky. Nebola som ešte celkom bdelá a znova som zaspala. Scéna, ktorú som videla vo svojom sne, mnou otriasla.

Išla som po ceste, ktorú mi pripravili staré sily v čase nápravy Fa. Videla som jasne, že táto cesta je špinavá a úzka. Jeden malý duch a ešte ďalší praktizujúci išli so mnou. Spolu sme vstúpili do jaskyne toho malého ducha. Okolo mňa bolo zlo. Keďže moje myšlienky neboli dostatočne spravodlivé, nevedela som už nájsť cestu von. Jeden malý duch povedal: „Použime tri štvrtiny nášho gongu, aby sme ju zbili.“ Cítila som, ako sa moje ľudské telo na druhej strane skrútilo. Ďalší malý duch sa ku nemu pripojil a tiež ku mne vyslal svoj gong. Moje telo sa opäť stočilo. Pokúšala som sa udržať si vládu nad telom, ale nedokázala som to.

Na tomto mieste som počula, ako malý duch hovorí svojmu veľkému kráľovi: „Stiahnime nadol aj ďalšieho!“ V tomto tmavom tuneli bolo mnoho ľudí a obávala som sa, že sa medzi nimi nachádzalo aj veľa praktizujúcich Falun Dafa, ktorí majú medzery. To uľahčovalo zlu, aby im bránilo v ich ceste. Zlo sa dotklo mojej hlavy a vyzvalo malého ducha, aby si ma vybral. Povedal svojmu kráľovi: „Táto nie je dobrá. Bola vybratá, aby bola zachovaná pre budúcnosť.“ Ďalší malý duch ku mne pristúpil, dotkol sa môjho srdca a potom sa usmial. Potom niečo zašepkal svojmu kráľovi. Počula som, ako veľký kráľ povedal: „Čože? Lenivosť?“ Zrazu mi bolo jasné, že hovoria o mojej pripútanosti k lenivosti.

Videla som veľmi dlhú chodbu, špinavú ako koryto používané na kŕmenie svíň. Zostávala som na tom špinavom mieste a nemohla som sa pohnúť. Táto situácia bola asi prejavom lenivosti v iných dimenziách.

Napísala som tento článok, aby som pomohla iným praktizujúcim, ktorí majú tiež pripútanosť k lenivosti, pretože to tiež môže byť dôvodom, prečo nás zlo utláča.

Čínska verzia: http://minghui.ca/mh/articles/2008/11/26/190486.html
Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2008/12/16/103025.html
Nemecká verzia: http://www.minghui.de/data/article/502/a50201.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.