Pani Li Süe-pi z mesta Čcheng-tu, provincia S'-čchuan, umiera po umučení do invalidity

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) Úrady obťažovali praktizujúcu Falun Dafa, pani Li Süe-pi, aj potom, ako ju umučili až na invaliditu. Umrela 17. februára 2007 o 2:30 popoludní, v predvečer Čínskeho nového roka v meste Čcheng-tu, provincia S'-čchuan.

Pani Li Süe-pi sa narodila v roku 1945 a ukončila katedru cudzích jazykov na vysokej škole provincie S'-čchuan. Zo svojho zamestnania pridruženého profesora na škole ČKS (Čínskej Komunistickej Strany) mesta Čcheng-tu odišla do dôchodku v roku 1997. Keď začala v roku 1995 praktizovať Falun Dafa, všetky jej choroby sa stratili, jej charakter sa zlepšil a jej myseľ i telo ozdraveli.

V roku 1999 začal čínsky režim prenasledovať Falun Dafa, s čím sa pani Li vzhľadom na svoje pozitívne skúsenosti s touto praxou nemohla zmieriť. V roku 2000 pani Li išla do Pekingu apelovať za Falun Dafa. Zatkli ju, keď rozdávala ľuďom letáky objasňujúce pravdu. Potom ju zadržiavali vo väzení mesta Lu-čou, provincia S'-čchuan.

Zadržiavali ju tri mesiace vo väzení mesta Lu-čou. Na mieste, kde ju zadržiavali, nebola žiadna posteľ, žiadna posteľná bielizeň, anilen slama na zemi. Pani Li musela spávať na mokrej podlahe, čo spôsobilo, že jej chrbtica sa zdeformovala, čo vážne poškodilo jej zdravie. Prepustili ju, keď umierala a nemohla sa o seba vo väzení postarať.

Pani Li Süe-pi bola od svojho prepustenia na vozíku. ČKS ju však naďalej monitorovala, odpočúvali jej telefón a obťažovali ju v bežnom živote.

Smrť pani Li Süe-pi je ďalšou dlžobou, ktorú si vytvorila ČKS v dlhom prenasledovaní Falun Gongu.


Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/3/1/83126.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.