Policajné oddelenie okrsku Tung-jüe v meste Š'-jen v provincii Chu-pej, zatýka praktizujúcich Falun Dafa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) 12. októbra 2006 štyria policajti policajného oddelenia v okrsku Tung-jüe mesta Š'-jen v provincii Chu-pej nezákonne zatkli 65 ročnú pani Wang Chou-ťin priamo u nej doma. Keď ju zatkli, skryli sa u nej doma, aby zatkli ďalšiu praktizujúcu Falun Dafa, pani Chuang Č'-jün, ktorá ju prišla navštíviť. Taktiež ukradli pani Wang Chou-ťin počítač, DVD prehrávač a viac ako 7000 jenov v hotovosti.

Kým bola pani Wang Chou-ťin neprávom zadržiavaná, jej dcéra veľakrát žiadala o návštevu svojej matky, ale väzenské stráže jej to nepovolili. Rodina pani Wangovej mnohokrát žiadala aj o navrátenie majetku (počítač, DVD prehrávač a hotovosť, ktorá bola svadobným darom pre jej dcéru), ale neobdržala vôbec nič. Keď manžel pani Wang, ktorý bol v inom meste na dovolenke, uvidel po návrate svoj dom prevrátený hore nohami, pýtal sa, kde zadržiavajú jeho ženu. Po dlhotrvajúcom vyjednávaní mu polícia umožnila vidieť ženu, ale len z diaľky a odzadu, takže pani Wang vôbec nevedela že ju manžel navštívil.

Zatknutie pani Chuang Č'-jün bolo zverejnené na internetovej stránke minghui.org/clearwisdom.net a po brutálnom bití a mučení ju prepustili. Stráže okamžite začali šíriť fámy, že pani Wang bola takisto prepustená a že odišla k svojmu synovi, ktorý bol v provincii Kuang-tung. Do februára 2007 ostávala pravda o pani Wang skrytá, až miestni praktizujúci Falun Dafa odhalili, že v skutočnosti je pani Wang stále nezákonne zadržiavaná v Prvom záchytnom centre Che-ťia-kou policajného oddelenia mesta Š'-jen, kde s ňou kruto zaobchádzajú.

Pani Chu Jen-šeng, 50 ročná praktizujúca Falun Dafa z mesta Š'-jen, bola nezákonne zatknutá 28. januára 2007 v blízkosti oblasti Fang-šan, zatiaľ čo vyrábala materiály objasňujúce pravdu o prenasledovaní. Teraz ju neprávom zadržiavajú na policajnom oddelení v okrese Tung-jüe, mesto Š'-jen. V noci keď bola pani Jen-šeng zatknutá, pán Pchi, náčelník policajného oddelenia okresu Tung-jang a pán Chu Ťing-chuej, náčelník oddelenia bezpečnosti automobilovej konštrukčnej továrne, korporácia Tung-feng, spolu s ostatnými prišli k pani Chu Jüan-šeng a prehľadali jej dom. Vzali jej knihy a iné materiály o Falun Dafa. Pani Chu Jüan-šeng bola zatknutá celkom trikrát a dva razy ju odsúdili na nútené prace. Jej manžel nemohol vydržať nátlak, ochorel a je odkázaný na lôžko. Neostal nikto, kto by sa postaral o ich dcéru, ktorá navštevuje druhý stupeň základnej školy.

Pchi a Chan Ťing prenasledujú praktizujúcich Falun Dafa už mnoho rokov. Mnohokrát udali praktizujúcich Falun Dafa, ktorým potom polícia nezákonne prehľadala domovy.

Toto sú kontakty na nich:
Chan Ťing: 86-13986899678 (mobil), 86-719-8223286 (úrad)
Náčelník oddelenia Pchi: 86-719-8203224

18. február 2007


Čínska verzia: http://www.minghui.org/mh/articles/2007/2/19/149300.html
Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/3/6/83269.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.