Zvyšovanie svojej úrovne počas potvrdzovania Dafa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúceho z provincie Šan-tung

(Clearwisdom.net) Hoci som v uplynulých jedenástich rokoch kultivácie veľakrát zakopol, Učiteľova starostlivosť a pomoc a povzbudenie od iných praktizujúcich mi pomohli v tom, že som dokázal pevne napredovať v Dafa. Keď sa pozerám späť, mnohé veci sa stali bez toho, aby zanechali hlbší dojem, ale niektoré "obrazy" stále zostávajú pred mojimi očami. Pamätám si napríklad vzrušenie, keď som sa po prvýkrát stretol s Dafa a dozvedel som sa opravdivý zmysel ľudského života a radosť zo života bez chorôb. Tiež si pamätám radosť zo šírenia Dafa, vrátane toho, ako úradníci použili miestny rozhlas na to, aby povzbudili ľudí k tomu, aby sa prišli učiť Falun Gong. Boli tu aj komplikácie a nebezpečenstvá, keď sa išlo do Pekingu apelovať za Dafa. Bola tu bolesť z prenasledovania, vrátane pokút, prepustení, väzení a mučenia. Počas zbavovania sa pripútaností a zvyšovania úrovne pri práci pre Dafa boli dobré aj zlé chvíle. Zdá sa, akoby sa to stalo len včera. Pri pohľade späť mám hlboký pocit, že proces potvrdzovania Dafa a zachraňovania vnímajúcich bytostí v dobrom i zlom je procesom neustáleho zvyšovania úrovne a návratu k svojmu pôvodu.

Minulé leto som sa vrátil do svojho rodného mesta na vidieku, potom čo som bol dosť dlho nútený byť mimo domova. Napoludnie tretieho dňa policajti z miestnej policajnej stanice obkľúčili môj dom, kde som vtedy študoval Fa. Keď som počul hluk, pozrel som sa von oknom a videl som, že policajti sú na dvore. Utiekol som do komory a polícia na ne zaklopala presne vtedy, keď som ich zamykal. Spýtal som sa, čo chcú. Povedali: "Povieme ti, keď vyjdeš von." Pokúšali sa ma uniesť. Začal som im vysvetľovať fakty o Dafa a pripomenul som im, aby boli dobrí. Povedali, že som sa dopustil zločinu a že vyššie úrady od nich chcú, aby ma zatkli. Pridali sa k nim ďalší ľudia a polícia začala páčiť dvere železnou tyčou. Moja matka sa im pokúsila v tom zabrániť a ja som poprosil Učiteľa o pomoc. Povedal som im: "Nasledujem Pravdivosť, Súcit, Znášanlivosť, aby som bol dobrým človekom. Ako by som mohol spáchať zločin? V skutočnosti sa vy dopúšťate zločinov, keď sa dobíjate do súkromných domov a unášate nevinných ľudí. Nepočúvajte Ťiang Ce-mina a nedopúšťajte sa zločinov. Prestaňte byť zlými ľuďmi a nechajte si cestu pre prežitie."

Upokojil som sa a posadil som sa do lotosového sedu. Zdvihol som kolmo pred seba dlaň a vysielal som spravodlivé myšlienky, aby som úplne odmietol a odstránil všetko zlo, ktoré sa pokúšalo prenasledovať ma. Učiteľ povedal vo "Vyučovaní Zákona na medzinárodnej Fa konferencii v západnom USA"

"Ak pri stretnutí sa s ťažkosťami môže byť vaše myslenie naozaj spravodlivé, potom, keď budete čeliť prenasledovaniu zla a keď budete čeliť zasahovaniu, jediná vaša veta posilnená pevnými spravodlivými myšlienkami dokáže okamžite rozložiť zlo (potlesk), a spôsobí, že tí, čo sú využívaní zlom sa otočia a utečú, spôsobí, že zlo, ktoré vás prenasleduje, sa stratí, a spôsobí, že zlo, ktoré do vás zasahuje, zmizne bez stopy."

Čoskoro nato veliteľovi policajnej stanice zazvonil telefón a on rýchlo odvolal všetkých ľudí. Vedel som, že to ma Učiteľ zachraňuje a využil som túto príležitosť, aby som utiekol z domu, berúc so sobou svoj notebook. O desať minút neskôr sa polícia vrátila, hľadali ma a prehľadali dom. Keď ma nenašli, postavili na ceste zátarasy, aby prehľadali všetky autobusy a taxíky, ale neočakávali, že prejdem priamo popred ich nos na poľnohospodárskom traktore.

Neskôr som sa dozvedel, že mnohí ľudia v komunistickej strane ma označili za kľúčového človeka, ktorého treba sledovať a zatknúť. Keď som sa raz vrátil domov, zdetekovali a monitorovali môj mobilný telefón. Keď som bol na úteku asi 1km od domu, môj mobil sa zrazu vybil. Snažili sa určiť moju pozíciu pomocou môjho mobilu, ale náhle kvôli tomu stratili signál. Bol som hlboko dojatý a moje oči boli úplne mokré, keď som si to neskôr uvedomil. Ďakujem, Učiteľ, za pomoc.

Nejaký čas pred touto udalosťou naša výroba a distribúcia "Deviatich komentárov ku komunistickej strane" prebiehala efektívne a vďaka úsiliu nášho malého miestneho informačného centra sme boli úspešní. Toto, spolu s faktom, že som dokázal najlepšie naplniť potreby iných praktizujúcich, postupne viedlo k tomu, že sa mi od druhých dostávalo mnoho chvály. Najprv som jej nevenoval pozornosť, ale postupne som sa úplne zabral do seba a do práce. Niekedy som počas štúdia Fa strácal koncentráciu a nedokázal som udržať minimálne dvojhodinové štúdium Fa denne. Niekedy som bol taký zaneprázdnený, že som ani neštudoval Fa. V dôsledku toho som takmer nechal zlo, aby využilo moje medzery. Našťastie, s Učiteľovou ochranou, som unikol z nebezpečia. Bolo zjavné, že táto udalosť bola pre mňa varovným signálom, ktorý mi mal pripomenúť, aby som dával pozor, pozeral sa dovnútra na svoje medzery a pozorne študoval Fa. Nebral som však ohľad na toto varovanie a hľadal som svoje chyby len povrchne. Myslel som si, že to je preto, že robím príliš veľa práce a chýba mi čas na štúdium Fa, a že som sa nezbavil svojich pripútaností k členom rodiny. Neskôr som predĺžil štúdium Fa na dve hodiny denne, ale nepodarilo sa mi nájsť hlbšie schované medzery. Zasa som sa zaboril do samotnej práce.

O tri mesiace neskôr ma zadržala polícia na ulici a uväznili ma. Po mesiaci ilegálneho zadržiavania ma poslali do núteného pracovného tábora. Keď ma po prvýkrát zatkli, zakričal som: "Falun Dafa je dobrý." Rovnako som to spravil, keď ma poslali do väzenia a do núteného pracovného tábora a keď ma poslali do nemocnice na vyšetrenie. Odmietal som s nimi spolupracovať hneď od začiatku. Odmietal som jesť a piť. S Učiteľovou pomocou som odišiel z núteného pracovného tábora o pol roka. V priebehu toho som sa toho veľa naučil, veľa som toho pochopil a neustále som sa pozeral dovnútra.

Vzdávanie sa pripútaností

Počas času mojej väzby som sa učil naspamäť Fa a každý deň som vysielal spravodlivé myšlienky. Medzičasom som nasledoval Učiteľove slová:

"Tvoje telo vo väzení leží, no smutný nebuď
Pravá myseľ pravé činy rodí, Fa je tu, len hľaď
Pokojne si vskutku zváž, koľko pripútaností máš
Bo ľudská myseľ preč keď je, zlo samo sa poberie"

("Nebuď smutný", Chung Jin II)

Čím viac som sa pozeral, tým hlbšie som dokázal ísť. Okrem toho, že som zistil, že som pred touto udalosťou neštudoval dosť dobre Fa, objavil som tiež prinajmenšom desať ďalších pripútaností, ktorým som v minulosti nevenoval dostatočnú pozornosť. Najdôležitejšie z nich uvádzam ďalej:

Zistil som, že moja pripútanosť k sláve nebola úplne odstránená. Predtým, ako som začal s kultiváciou, venoval som sláve veľa pozornosti. Mojím heslom bolo: "Vták zanechá svoj spev a človek zanechá svoje meno." Po kultivácii som sa postupne zbavil svojej túžby po sláve v bežnom ľudskom prostredí a myslel som si, že som sa tejto pripútanosti zbavil. Avšak v skutočnosti hlboko v mojej duši bola, a keď jedna vrstva bola odstránená, objavila sa ďalšia po ňou. Nevykorenil som ju úplne. Iba sa premenila na novú formu. Keď som bol medzi praktizujúcimi, pomaly a polo-vedome začala moja pripútanosť k sláve rásť. Pri Dafa práci som podvedome potvrdzoval seba. Často sa do mojej práce miešala túžba na predvádzanie svojich vedomostí, schopností, schopnosti rozprávať a písať, a nadšenie na dosiahnutie niečoho. Všetko toto bolo zakorenené v mojej pripútaností k sláve, z čoho rástla moja samoľúbosť, moja obava o stratu tváre a moja túžba po počúvaní chvály. Spomenul som vyššie, že som si raz všimol túto svoju pripútanosť a rozhodol som sa jej zbaviť. Skutočne som sa jej čiastočne zbavil a nebola už taká vyčnievajúca. Neskôr som mal nejaké úspechy ako koordinátor práce Dafa pri práci s inými praktizujúcimi. Chválou od niektorých praktizujúcich sa moja pripútanosť k uskutočňovaniu vecí posilnila. Bol som čoraz zaneprázdnenejší a nemohol som si pomôcť. Neskôr, keď ma chválili ešte viac, niektorí praktizujúci ma dokonca začali obdivovať a postupne zabudli na to, kto som. Zabudol som, že všetky moje zručnosti a schopnosti pochádzajú z Dafa a že boli všetky usporiadané Učiteľovým telom Zákona. Niektorí praktizujúci ma varovali: "Je veľmi nebezpečné, keď ťa iní obdivujú." Ale ja som to nebral vážne. Keď sa pozerám späť, skutočne je škodlivé, ak človeka obdivujú. Ale ako praktizujúci, hlavným dôvodom, prečo sa to stalo, bolo stále to, že som podvedome vytvoril pole, ktoré vyhľadávalo obdiv iných.

Tiež som zistil, že v minulých niekoľkých rokoch mi jedna z mojich ľudských predstáv bránila v prispôsobení sa Dafa. Keď som bol bežným človekom, bol som veľmi mierny a uhladený. Ale ako praktizujúcemu mi to vážne bránilo v prispôsobení sa "Pravdivosti, Súcitu, Znášanlivosti". Aby bol pravdivý, musia činy praktizujúceho opravdivo odrážať to, čo si myslí. Niekedy som jasne videl nedostatok iného praktizujúceho a mal som mu o ňom jemne povedať, ale kvôli svojej predstave o "miernosti a uhladenosti" som bol ticho. Keď sa pozerám hlbšie, zistil som, že som sa tak choval, lebo som sa bál, že bude ovplyvnená moja sláva. Obával som sa, že ak niečo poviem, nahnevajú sa a nebudú ma mať radi.

Všimol som si tiež, že vplyv, ktorý zanechala na mne kultúra a komunistická strana, nebol úplne odstránený. Predstava bytia "veľký, slávny a správny" a "vysoký, veľký a úplný" stále vo mne existovali, príliš som si na nich zvykol a nedokázal som ich pocítiť. Moja prvá myšlienka vždy smerovala k tomu, aby som si udržal svoj obraz. Keď iní poukázali na moje nedostatky, namiesto toho, aby som sa pozrel dovnútra, mal som plno vysvetlení, len aby som odstránil zlý dojem iných ľudí o mne. Aby som to zhrnul, všetko toto udržiavalo moju pripútanosť k sláve a bolo to hlboko vo mne.

Učiteľ povedal:

"Viete, že jednou z najväčších výhovoriek, ktorú staré zlé sily v súčasnosti používajú na útok proti Dafa je tá, že vaše základné pripútanosti ostávajú skryté? Takže aby sa identifikovali títo ľudia, trápenia sa spravili surovejšími." ("K Dovŕšeniu", Základy pre ďalší pokrok II)

Nezbavil som sa svojej základnej pripútanosti k sláve a zlo to použilo ako svoju "najväčšiu výhovorku", aby ma prenasledovalo.

Druhým dôvodom bolo, že som sa nezbavil svojej pripútanosti k času. Bol som pripútaný k času, keď sa prenasledovanie začalo a často som uvažoval: "Napraví Fa ľudský svet na jar alebo na jeseň?" Okolo 20. júla som povedal členom mojej rodiny, ktorí v tom čase boli pod veľkým tlakom: "Pozrime sa na to za pol roka." Avšak o pol roka prenasledovanie zostávalo rovnaké. Toto viedlo niektorých z nich k tomu, že mi už toľko neverili a ovplyvnilo to účinnosť môjho vysvetľovania faktov o Falun Gongu im. Musel som sa nad tým zamyslieť. V následných piatich až šiestich rokoch som nedovolil nikomu, aby mi spomínal čas. Myslel som si, že som svoju pripútanosť k času odstránil. Ale keď som videl Učiteľov nový článok v roku 2005: "Začal sa rok I-jou. Počas tohto roku obrovská sila nápravy Fa prinesie ľudstvu zmeny."( "Novoročné pozdravy") chybne som odhadoval, že to bude asi rok 2005, kedy Fa napraví ľudský svet. Hoci som nespomenul čas, pripútanosť k nemu hlboko vo mne existovala.

Tretí dôvodom bolo, že som stále bol nahnevaný na ľudí, ktorí ma prenasledovali. Pred niekoľkými rokmi som na webe publikoval článok odhaľujúci prenasledovanie. Niektorí praktizujúci poukázali na to, že môj tón pri popise policajtov, ktorí prenasledovali Dafa a praktizujúcich, nebol pekný. Pozorne som si to prečítal a zistil som, že je to naozaj tak. Pokúšal som sa vo svojich neskorších príspevkoch čo najviac zmierniť svoj tón, avšak hnevlivý pocit voči prenasledovateľom nebol nikdy odstránený. Učiteľ povedal:

"Skutočne sa vás musím spýtať: Skutočne sa kultivujete? Skutočne ste nasledovali požiadavky Dafa? Vysvetľujete fakty s ľudskou mysľou kritizujúcou prenasledovanie Falun Gongu, alebo potvrdzujete Fa a zachraňujete vnímajúce bytosti skutočne z hľadiska učeníka Dafa?" ("Vyučovanie a vysvetľovanie Fa na Fa konferencii v meste New York", 20. Apríl 2003)

Tento Fa spôsobil, že som si to uvedomil a začal som si na túto pripútanosť dávať pozor. Neskôr som mal pocit, že túto pripútanosť už nemám, ale keď som bol v nútenom pracovnom tábore, stretol som policajtov, ktorí ma predtým prenasledovali a zistil som, že ich nechcem vidieť. Vedel som, že hlboko v mojej mysli mám stále stopu hnevu. Vysielal som spravodlivé myšlienky, aby som ju okamžite odstránil. Neskôr ma jeden z tých policajtov sprevádzal do nemocnice na kontrolu. Povedal mi veľa zlých vecí, dokonca povedal, že si niekoho najme, aby ma zabil. Moje srdce sa nepohlo. Počas obdobia okolo čínskeho nového roku som mu zaželal šťastný nový rok, keď mi počas služby otvoril dvere na toalete. On mi tiež zaželal šťastný nový rok. Jeho postoj ku mne sa odvtedy veľmi zlepšil.

Štvrtým dôvodom bolo, že som úplne neodstránil svoju pripútanosť k žiadostivosti. V minulosti som mal pocit, že čo sa týka mňa, nikdy som od začiatku kultivácie nemal s nikým romantický vzťah a pred kultiváciou som tiež s nikým nemal nevhodný vzťah. Takže som tejto veci vo svojej kultivácii nevenoval veľkú pozornosť. Počas zadržania som v sebe zistil mnoho pripútaností, ale na túto oblasť som sa nepozeral a zabudol som na ňu. Nakoniec, po vnuknutí od Učiteľa, som začal venovať tejto pripútanosti vážnu pozornosť. Keďže som v uplynulých desiatkach rokov vyrastal v spoločnosti bežných ľudí, stretol som sa od svojej mladosti s mnohými odchýlenými vecami. Zanechali v mojej mysli hlboký dojem a nakoniec sa rozvinuli do silnej pripútanosti k žiadostivosti. Povedať, že táto pripútanosť je "hlboko zakorenená" v žiadnom prípade nie je preháňanie. Učiteľ v Čuan Falune povedal:

"Preto čo sa týka mnohých pripútaností, ktoré pochádzajú z citov, mali by sme ich brať zľahka a napokon ich opustiť. Také veci ako túžby a žiadostivosť sú všetko ľudské pripútanosti a všetkých z nich by sme sa mali zbaviť." (Čuan Falun, 6. lekcia)

Teraz sa Učiteľova náprava Fa dostala do poslednej fázy a ja som stále nebral túto svoju pripútanosť vážne a nezbavil som sa jej. Keď som ju objavil, zameral som svoju energiu a vysielal som spravodlivé myšlienky. Strávil som tým dva dni a od základu som ju odstránil. Zbavenie sa tejto pripútanosti bolo pre mňa vlastne kritické, aby som sa dostal spod prenasledovania zla. Tri dni potom, ako som sa jej zbavil, som odišiel z núteného pracovného tábora (boli tam samozrejme aj iné faktory). Božské bytosti si skutočne myslia, že pripútanosť k žiadostivosti je vážna vec a Učiteľ na túto vec mnohokrát poukázal.

Zistil som navyše, že do určitej miery som mal pripútanosti k svojim záujmom, k svojmu zdraviu a k rodinným citom. Tiež som mal pripútanosť k chceniu bojovať a zrealizovať veci, k závisti a k nadšeniu sebou samým. Keď som ich objavil, vysielal som spravodlivé myšlienky, aby som sa ich zbavil.

Pevne veriť v Učiteľa

Učiteľ sa o mňa staral a dávali mi náznaky, aby ma viedol, keď som bol prenasledovaný. Hlboko som cítil Učiteľovo hlboké milosrdenstvo. Dôležitosť pevnej viery v Učiteľa nemôže učeník doceniť. V posledných štyroch mesiacoch v nútenom pracovnom tábore ma nútene kŕmili potravinami a drogami pri takmer každom jedle. Všetky drogy poškodzovali centrálny nervový systém, poškodzovali vnútorné orgány a bránili mi vo vylučovaní moču a stolice. Dávky boli veľmi silné. Niekedy sa mi točila hlava len niekoľko minút potom, ako ma nútene kŕmili. Keď som vysielal spravodlivé myšlienky, aby som presunul tie drogy na zlo, pevne som veril v Učiteľa. Niekedy, keď som mal pocit, že v slabosti odpadnem, hovoril som Učiteľovi: "Učiteľ, ako učeník, dávam všetko do tvojich rúk." O chvíľu Učiteľ očistil drogy vo mne a bol som v poriadku. V skutočnosti, keď človek celým srdcom verí Učiteľovi a Dafa, a odloží svoje myšlienky na život a smrť, a nie je ničím ovplyvnený, potom otázka "umierania" v skutočnosti neexistuje. Moje osobné pochopenie je, že Učiteľ môže spraviť všetko a prejav jeho moci je úmerný stupňu, do akého mu učeník verí. Učiteľ nám to vlastne povedal:

"Žiak li pravú myseľ má čo dosť silná je,
Majter silu dá, späť do neba ho dovedie"

("Milosť Učiteľa a žiaka", Chung Jin II)

V ľubovoľnom čase a za ľubovoľných okolností môže človek prejsť ľubovoľnou skúškou, alebo prekážkou, pokiaľ pevne verí Učiteľovi a odovzdá sa do Učiteľových rúk. "Je to ťažké vydržať, ale ty to môžeš vydržať. Je to ťažké spraviť, ale ty to môžeš spraviť." (Čuan Falun).

Sila spravodlivých myšlienok

Keď ma zdržiavali, vysielal som každý deň spravodlivé myšlienky, aby som sa zbavil zla. Každé ráno som niekoľkokrát recitoval Učiteľovu báseň:

Osvietená bytosť veľká, trápenia ver nebojí sa
Sťa diamant vôľa pevne ukutá
Život či smrť, nedajú jej putá
Nápravy Fa cestou šľachetne a napred nesie sa

("Spravodlivé myšlienky, spravodlivé činy", Chung Jin II)

aby som zväčšil svoju znášanlivosť a posilnil svoje spravodlivé myšlienky. Mnohokrát som sa pokúsil požiadať zlosynov, aby boli dobrí a povedať im fakty o Dafa, ale nikdy nepočúvali. Potom som nasledoval to, čo nám hovorí Učiteľ:

"Či ide o zlých policajtov, ktorí používajú elektrické obušky alebo o nedobrých ľudí, ktorí vykonávajú prenasledovanie tým, že vám pichajú lieky, môžete použiť svoje spravodlivé myšlienky, aby ste presmerovali elektrický prúd alebo ten liek späť na toho násilníka." ("Zastavte zlé skutky spravodlivými myšlienkami")

a použil som silné spravodlivé myšlienky, aby som presunul drogy, ktorými ma nútene kŕmili, späť na nich. Niekedy to cítili. Traja zo štyroch doktorov, ktorí ma nútene kŕmili drogami, to už nechceli robiť. Raz ma nútene kŕmili drogami, ktoré spôsobia symptómy chrípky. Nedostal som nič, ale dvaja ľudia v nútenom pracovnom tábore, ktorí viedli operáciu, niekoľkokrát ochoreli na chrípku a stále im tieklo z nosa. Jeden z nich predo mnou povedal, že má chorú prostatu. (Nútene ma kŕmili drogami, ktoré blokovali moč a stolicu)

V neskorších mesiacoch, keď som sa považoval za božskú bytosť, mal som pocit, že moje spravodlivé myšlienky sú čoraz silnejšie. Naozaj som mal pocit, že šliapem po zlých bytostiach a odstraňujem ich. Učiteľ povedal: "Aké silné sú spravodlivé myšlienky, taká veľká je moc." ("Tiež pár slovami", Základy pre ďalší pokrok II) Vedúci núteného pracovného tábora, ktorý bol neustále povýšený, sa so mnou rozprával niekoľko dní pred mojím prepustením z tábora. Prvá veta, ktorú povedal slabým hlasom, keď klesal do svojho kresla, bola: "Ty nás tu v tábore tyranizuješ. Myslíš si, že sme príliš slabí." Myslel som si: "Netyranizujem vás. Je to práca učeníkov Dafa, odstrániť brlohy zla."

Spolupráca ako jedno tele je veľmi mocná

Po mojom únose Minghui/Clearwisdom mnohokrát publikoval situáciu môjho prenasledovania a toto pevne zadržiavalo zlo. Praktizujúci zo zahraničia telefonovali do núteného pracovného tábora a strašili ich. Jeden policajt povedal, že mu ľudia zo zahraničia 17 krát volali. Miestni praktizujúci vytlačili a vylepili mnoho letáčikov, ktoré odhaľovali prenasledovanie zla. Nútený pracovný tábor bol zastrašený. Lekár a strážnik sa nahlas rozprávali, aby som počul ich názor. Lekár povedal, že plagát, ktorý vonku visí o tom, že ma prenasledujú, je vymyslený. Strážca predstieral nevinu a povedal, že bol veľmi rozhorčený, keď sa dozvedel, že ma prenasledujú.

Členovia mojej rodiny mnohokrát išli na miestne úrady a do núteného pracovného tábora, aby ich požiadali o moje prepustenie. Zlo bolo veľmi vyľakané. Moja žena dvakrát navštívila zodpovedného mestského úradníka a požiadala ho, aby ma prepustili. Po prvýkrát bol vyľakaný a nahnevaný a takmer zhodil moju ženu na zem. Po druhýkrát jej sľúbil pomoc, keď mu povedala fakty. Moja žena, deti a príbuzní išli mnohokrát do núteného pracovného tábora, aby ich požiadali o moje prepustenie. Moja žena vytrvalo navštevovala nútený pracovný tábor. Báli sa, keď ju videli.

Vysielanie spravodlivých myšlienok miestnymi a zahraničnými študentami malo obrovský účinok. Miestni praktizujúci zorganizovali skupinu na vysielanie spravodlivých myšlienok v tesnej blízkosti tábora približne jeden mesiac pred mojím prepustením. Koordinátor zorganizoval praktizujúcich, aby sa v blízkosti pracovného tábora vymieňali pri vysielaní spravodlivých myšlienok. Niekoľko praktizujúcich chodilo k nútenému pracovnému táboru každý deň. Praktizujúci, taxikár, povedal, že len on viezol praktizujúcich k pracovnému táboru kvôli vysielaniu spravodlivých myšlienok 34 krát.

Dotklo sa ma to a zahanbil som sa, keď som sa o tom po prepustení dozvedel. Dotkla sa ma nesebeckosť praktizujúcich pri pomáhaní ľuďom a celej skupine. Hanbil som sa za svoje nedostatky. Spôsobil som Učiteľovi trápenie a premrhal som energiu praktizujúcich doma aj v zahraničí. Do určitej miery som ovplyvnil skutočne dôležitú prácu záchrany vnímajúcich bytostí.

Keď som po prepustení prišiel domov, usilovne som pracoval na štúdiu Fa a učení sa ho naspamäť. Strávil som viac ako 40 dní tým, aby som sa úplne naučil Čuan Falun. Miestne zlo ma nechalo ilegálne sledovať. Vyšiel som von, aby som sa porozprával z očí do očí s chlapíkom, ktorý ma sledoval a už sa tam neukázal. Potom som išiel na moje bývalé pracovisko, aby som im povedal fakty a požiadal ich vyriešiť otázky ohľadom mojej práce a mojej mzdy. Boli tam chýry tom, že zlo mi bude chcieť uškodiť, a niektorí praktizujúci navrhli, aby som utiekol. Nepohlo to mnou a odmietol som od základu usporiadania zla.

Tiež som videl, že ešte stále mám nejaké pripútanosti a nie som usilovný pri hovorení ľuďom faktov o Falun Gongu. Toto znamenalo, že som od základu neodstránil sebeckosť starého vesmíru. Učiteľ povedal:

"Takže ku ktorejkoľvek ríši ste sa vykultivovali, zloženie vašej bytosti na mikroskopickej úrovni je pripojené k tej ríši. Keď sa kultivujete k vyšším úrovniam, ste pripojení k vyšším úrovniam a preseknete pripojenia k všetkým úrovniam ktoré sú nižšie." ("Vyučovanie Fa na Fa konferencii v Kanade 2001")

Musíme prerušiť väzbu so základnou povahou starého vesmíru, "sebeckosťou". Takto sa môžeme stať nesebeckými, osvietenými ľuďmi. Učiteľovo milosrdenstvo a očakávania potom nevyjdú nazmar. Čím bližšie ku koncu, tým musíme byť usilovnejší. Musíme kráčať dobre posledným úsekom cesty potvrdzovania Dafa.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/3/26/83929.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.