Praktizujúci Dafa z mesta Čcheng-te si spomína na návštevu Učiteľa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúceho Falun Dafa z Čcheng-te

(Clearwisdom.net) 14. septembra 1996, desať minút pred 8. hodinou ráno som sa práve chystal do práce, keď zrazu zazvonil telefón. Zodvihol som ho a potom som vybehol von. Ponáhľali sme sa ešte s jedným praktizujúcim k vchodu hotela Jün-šan. Praktizujúci, ktorý prišiel s Učiteľom, nás tam vyzdvihol.

Zobral nás do izby 1103, kde sme sa stretli s našim veľkým Učiteľom. Učiteľ sa usmial a potriasol si s nami ruky. Mali sme veľkú radosť. Bola to najnezabudnuteľnejšia udalosť a jedna z najšťastnejších chvíľ nášho života. Potom nám Učiteľ vyučoval Fa jednu hodinu. Na prosbu od praktizujúcich napísal zopár slov povzbudenia pre praktizujúcich z Čcheng-te: "Opravdivo sa kultivujte v Dafa, jedného dňa dosiahnite dovŕšenie."

Učiteľ sa pýtal na situáciu cvičebného miesta v Čcheng-te a po skončení vyučovania odišiel. Nemali sme ani možnosť ponúknuť Učiteľovi vodu. Praktizujúci sa snažili požiadať Učiteľa, aby zostal dlhšie, ale Učiteľ povedal, že je veľmi zaneprázdnený a nemá čas.

Učiteľ rozprával o všeobecnej situácii Dafa v tom čase. Rozprával tiež o zasahovaní od zla a ako praktizujúci používali spravodlivé myšlienky pri riešení zasahovania. Hovoril o hlbšom význame článku "Veľké odhalenie" v knihe Základy pre ďalší pokrok. Hovoril tiež o tom, ako študovať Fa a šíriť Fa. Spomenul, že mnoho praktizujúcich z Čcheng-te v budúcnosti dosiahne dovŕšenie. Učiteľ dokonca žartovne povedal jednému staršiemu praktizujúcemu, ktorý tam bol: "Prečo nosíš klobúk? Nie si lysý? Myslíš si, že nikto nebude vedieť, že si lysý, keď budeš nosiť klobúk?" Tento praktizujúci sa usmial a okamžite si dal dolu klobúk. Iný praktizujúci si predtým poranil nohu a mal ťažkosti pri sedení v lotosovej pozícii. Vydržal bolesť pri sedení v lotosovej pozícii až po koniec cvičenia. Keď vtedy počúval Učiteľove prednášky, počul praskavý zvuk z jeho nohy. Vedel, že to bol Učiteľ, napravujúci jeho telo. Keď bol vo výťahu spolu s Učiteľom, tento praktizujúci povedal Učiteľovi o probléme s jeho chrbtom. Keď však bol v polovici svojho vysvetľovania cítil, že to nie je vhodné a zahanbil sa. Učiteľ vtedy nič nepovedal, iba sa naňho pozrel. Praktizujúci cítil silný, teplý prúd cez svoje telo. Odvtedy, vždy keď tento praktizujúci sedí v lotosovej pozícii, sedí pohodlne. Nemusí už viac znášať bolesť pri cvičení meditácie v sede.

Okrem tohto každý hlboko cítil, že Učiteľ nám pomohol vyčistiť iné dimenzie. Cítili sme, že energetické pole na našom cvičebnom mieste je veľmi silné. Počet ľudí, ktorí chodili na cvičebné miesto Pi-šu-šan-čuang, sa zvýšil. Boli zriadené nové cvičebné miesta v ôsmich okresoch a troch oblastiach v meste Čcheng-te. Kultivujeme sa a šírime Fa používajúc metódy, ktoré nás Učiteľ naučil. Za menej ako tri roky sa zvýšil počet praktizujúcich na tridsať až štyridsať tisíc ľudí a položil základ pre obdobie nápravy Fa.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/2/5/82386.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.