Väzenie Chu-lan v provincii Chei-lung-ťiang chcelo odobrať orgány živému praktizujúcemu

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) Praktizujúci pán Ču Li-ťün bol ilegálne zadržiavaný v podzemnej časti Väzenia č. 7 Chu-lan v meste Char-pin. V januári 2007 ho hospitalizovali so symptómami choroby. Pretože bol prinútený brať lieky nesúvisiace s jeho chorobou, trpel preludmi. Preto pán Ču odmietol brať lieky po dobu jedného roka. Mal veľké bolesti a bol schopný zjesť len trochu jedla a niekedy nemohol jesť vôbec. Strážcovia vo väzení sa nazdávali, že sa zo svojej choroby už nespamätá.

Zdravotná sestra, ktorá sa často dopúšťala zločinov proti praktizujúcim, zrazu bez akéhokoľvek varovania obliekla pána Ču a povedala mu, že ho vezmú k lekárovi mimo nemocnicu. Vedúci časti 1 podzemnej nemocnice č. 7, Čao Chung-ťün, povedal pánovi Ču, aby rýchlo vstal a obliekol sa, pretože ho berú k lekárovi. Keď prišli do oblasti Chu-lan, jeden dozorca odišiel a vrátil sa s človekom, ktorý bol schopný nosiť ťažké náklady. On odniesol pána Ču do budovy.

Niesli ho hore a dole po mnohých schodoch. Nepamätá si podrobnosti incidentu, ale spomína si, že to miesto nebola bežná klinika a mal zvláštny pocit, že mu chystajú smrť!

Dali ho do miestnosti. Zdalo sa, že ho pripravujú na operáciu. Zrazu si uvedomil, že sa chystajú mu vybrať orgány, kým je ešte nažive. S neočakávanou silou na nich skríkol: "Čo to robíte? Verím, že na svete sú stále dobrí ľudia. Dobrí ľudia takúto bezcitnú vec nespravia."

Keď to počuli, dve sestričky ihneď odložili svoje skalpely a odišli. Ostatní ich nasledovali. Iba niekoľko väzenských dozorcov zostalo: pomocník väzenia č. 7 Jing Šu-kuang, zástupca vedúceho výchovnej a transformačnej sekcie Čchen Wej-čchiang, vedúci podzemia č. 1 väzenia č. 7 Čao Chung-ťün, Sun Jüan-ce a niekoľko ďalších. Všetci boli šokovaní. Neočakávali, že "živé telo" bude zrazu kričať. Jing Šu-kuang jachtal niečo na vysvetlenie, avšak pán Ču im povedal, že by nemali robiť také chladnokrvné veci. Všetci mlčali. Keď pán Ču zopakoval svoje slová, Čchen Wej-čchiang odpovedal: "Neprestali sme?"

Pána Ču vzali späť do nemocnice Chu-lan. Možno chceli očistiť svoje svedomia, alebo sa možno obávali, že ich zločiny budú odhalené, ale na ďalší deň ho vzali do nemocnice Char-pin. Pán Ču tam zostal 14 dní. Vzali ho späť do väzenia v Chu-lan a prestali mu dávať lieky. V tom čase sa jeho rodina dozvedela, čo sa stalo a žiadali, aby ho prepustili. Člen personálu povedal rodine pána Ču, že nezíska slobodu, kým bude nažive.

Prosíme všetkých ľudí so zmyslom pre spravodlivosť: Všimnite si situáciu praktizujúcich Falun Gafa v čínskych väzeniach a záchytných centrách, spôsobenú týmto bezprecedentným prenasledovaním. Pomôžte im prosím! Zastavme toto prenasledovanie nevinných ľudí.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/3/17/83600.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.