Náhla smrť troch praktizujúcich Falun Gongu v pracovnom tábore Shibalihe v meste Zhengzhou

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo


(Clearwisdom.net) Praktizujúca Falun Gongu, pani Guan Ge a dve ďalšie praktizujúce z mesta Xinxiang, provincia Henan náhle umreli podvečer 4. júna v pracovnom tábore Shibalihe v meste Zhengzhou. Rodinní príslušníci Guan Ge videli početné podliatiny na jej tele a na jej hlave bola opuchlina veľkosti päste, pravdepodobne ako dôsledok bitia.

7. júna sa členovia rodiny pani Ge dozvedeli správu o jej smrti 4. júna. Požiadali vedúceho útvaru aby vydal "oznam o úmrtí" a "podrobnú správu o jej smrti" náležitým spôsobom, ale polícia ich žiadosť odmietla. Neskôr boli jej rodinní príslušníci unesení a prevezení do mesta Zhengzhou úradom "610" v meste Xixiang, kde ich sledovali zamestnanci štátnej bezpečnosti. Zároveň sa polícia pokúsila všetkými prostriedkami zakryť fakty o smrti Guan Ge.

Praktizujúca Falun Gongu Guan Ge z mesta Xinxiang, provincia Henan

Jej rodinní príslušníci videli početné podliatiny na jej tele a veľkú opuchlina na jej hlave z drsného bitia a žiadali, aby príslušné oddelenie a pracovný tábor poskytli vysvetlenie pre jej smrť, ale dostalo sa im len vyhýbavých odpovedí. Následne bolo telo Guan Ge rýchlo spopolnené bez akejkoľvek patričnej procedúry.

Podľa denníka v Zhengzhou zo 6. júna, v podvečer 4. júna tri praktizujúce Falun Gongu, vrátane Guan Ge "spáchali samovraždu" v ženskom pracovnom tábore Shibalihe v meste Zhengzhou, provincia Henan.

Toto je typický doklad o politike skupiny Jiang Zemina "smrť praktizujúceho Falun Gongu na následky bitia sa ráta ako samovražda." Dúfame, že informovaní ľudia poskytnú detailnejšie informácie o tomto prípade.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2003/6/21/37204.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.