Česko-slovenská Falun Dafa konferencia výmeny skúseností

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

V nedeľu 2. októbra 2005 v Prahe úspešne prebehla Česko-slovenská Falun Dafa konferencia výmeny skúseností. Zakladateľ Falun Dafa, Majster Li Chung-č', poslal konferencii odkaz, v ktorom zaželal konferencii veľa úspechov. Konferencie sa zúčastnili praktizujúci Falun Dafa zo štrnástich krajín. Viac ako desať praktizujúcich vystúpilo na konferencii so svojimi kultivačnými skúsenosťami.

Marek zo Slovenska hovoril o svojom pochopení znášanlivosti a spravodlivých myšlienok. Hovoril o tom, ako sa praktizujúci Dafa zbavujú pripútanosti k sebe, učia sa myslieť najprv na druhých a postupne chápu princíp znášanlivosti a spravodlivých myšlienok. Ďalší praktizujúci, Peter, hovoril o svojich skúsenostiach počas letného turné, kde pomáhal odhaľovať prenasledovanie Falun Gongu v Číne úradom v 6 mestách na Slovensku, miestnym médiám a občanom v nich.

Niektorí noví praktizujúci z Českej republiky hovorili o svojich kultivačných skúsenostiach pri informovaní ľudí o prenasledovaní a o náznakoch, ktoré sa im v kultivácii dostali od Majstra.

Anna z Ukrajiny hovorila o svojom pochopení toho, ako hovoriť fakty vládnym úradom, médiám, absolventom škôl, univerzít a organizáciám pre ľudské práva.

Pirjo zo Švédska hovorila svoje pochopenie o dôležitosti medzinárodnej výstavy obrazov "Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť" a kultivačných skúsenostiach z jej role kurátorky výstavy.

Keď zástupcovia praktizujúcich prečítali nahlas odkaz Majstra Li v Čínštine, Angličtine, Češtine a Slovenčine, praktizujúci na konferencii sa veľmi potešili a vyjadrili to niekoľkými kolami nadšeného potlesku.

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.