Po prečítaní Čuan Faluna sa nevyliečiteľné chorý pacient uzdravuje za dva mesiace

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) Som roľníkom a mám 53 rokov. Žijem na odľahlej dedine v oblasti Che-čchuan, Čchung-čching. V roku 2004 som bol veľmi chorý a bol som pripútaný na lôžko. Diagnostikovali u mňa rakovinu pľúc v neskorom štádiu, ktorú považovali za nevyliečiteľnú. Jedinou vecou, ktorú som mohol spraviť, bolo čakať na smrť.

Na Čínsky nový rok 2005 čítal môj syn v dome svojej starej mamy materiály objasňujúce pravdu o Falun Dafa. Čítal aj Čuan Falun. Jeho strýko mu povedal o zázrakoch Falun Dafa a požiadal ho, aby priniesol knihu Čuan Falun domov. Keď môj syn prišiel domov, požiadal ma, aby som sa naučil Falun Gong od jeho strýka a povedal mi tiež, že moju chorobu možno vyliečiť. Požiadal ma, aby som si prinajmenšom raz prečítal knihu.

Niekoľko dní potom, ako som začal čítať knihu Čuan Falun, som v pľúcach už necítili taký tlak, akoby na ne tlačil ťažký predmet, ako to bolo doteraz. Mohol som ľahšie dýchať a omnoho ľahšie ako predtým sa mi kráčalo. V marci 2005 som už mohol opäť pracovať na poli. Bolo to menej ako dva mesiace odvtedy, ako som získal Falun Dafa, kým som sa vrátil do práce.

Všetci siedmi členovia mojej rodiny zažili silu Falun Dafa. Náš dobrý Učiteľ ma zachránil z rúk smrti. Chcem o svojej skúsenosti povedať každému príbuznému, priateľovi alebo neznámemu, ktorého stretnem. Falun Dafa je spásou pre ľudskú rasu. Náš veľký dobrý Učiteľ sem prišiel spasiť ľudí. Teraz som sa aj ja stal praktizujúcim.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2005/10/11/65768.html
Čínska verzia: http://www.minghui.org/mh/articles/2005/9/9/110075.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.