Slovensko: Falun Gong na ezoterickom festivale v Bratislave

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

V sobotu 25. septembra sa v bratislavskom BKIS (bývalé PKO) uskutočnil Ezoterický festival. Na festivale sa zúčastnili aj cvičiaci Falun Gongu, aby usporiadali seminár o cvičeniach a zároveň informovali verejnosť o nespravodlivom prenasledovaní voči Falun Gongu v Číne. Mnoho ľudí podpísalo našu petíciu, aby vyjadrilo nesúhlas s prenasledovaním.

Ľuďom sa páčili lotosové kvietky, ktoré sme pri našom stolíku vyrábali a rozdávali ich návštevníkom. Často sa stávalo, že aj niekoľko ľudí čakalo, kým bude nejaký hotový. Jedna pani sa ich aj od nás hneď naučila robiť a zobrala si domov materiál na niekoľko kvietkov.

Náš stolík zaujal aj redaktorku z STV, ktorá navštívila ezoterický festival. Spravila s nami krátky rozhovor. Zaujalo ju, že Falun Gong sa odovzdáva zadarmo a že je taký jednoduchý. Tiež svojím podpisom petície vyjadrila nesúhlas s jeho prenasledovaním v Číne.

V programe Ezoterického festivalu bol aj seminár, na ktorom sa návštevníci mali možnosť zoznámiť sa s Falun Gongom a naučiť sa cvičenia. Už po prvom cvičení boli reakcie ľudí veľmi pozitívne, viacerí sa po cvičení cítili uvoľnení a plní energie.

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.