Praktizujúci sú v nútenom pracovnom tábore č. 2 v provincii Šan-tung nútene kŕmení škodlivými drogami

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net)

V súčasnosti je asi 300 praktizujúcich Falun Dafa zadržiavaných vo Wang-cchun-skom nútenom pracovnom tábore č. 2, okres Wang-cchun, mesto C'-po, provincia Šan-tung. Dozorcovia v tábore bežne používajú neľudské prostriedky pri pokuse prinútiť praktizujúcich, aby sa vzdali svojej viery.

Praktizujúceho Liou Čchüan-iho dozorcovia mučili šokmi elektrickým obuškom. Držali ho spútaného päť dní a päť nocí. Prikázali mu, aby sedel na tvrdej stoličke alebo stál sedemnásť až osemnásť hodín denne. Keď sa pán Liu odmietol vzdať Dafa, presunuli ho na Oddelenie č.8. Čeng Wan-sin, vedúci dozorca na oddelení, spútal jeho ruky na jedenásť dní a nocí a potom ho dal na samotku. Dozorcovia ho po celý čas čo bol v izolácii nútili sedieť na stoličke. Jeden z dozorcov mu povedal: „Keď sa odmietneš transformovať, pošleme ťa do nemocnice Čchi-lu a tam ti vyberú orgány.“

Ťing Sü-šeng, vedúci dozorca na oddelení č. 7 a niektorí dozorcovia z výchovnej sekcie použili niekoľko elektrických obuškov, aby naraz dávali rany praktizujúcemu Liu Rupingovi do úst, do chodidiel a do vnútorných strán nôh. Obe nohy pána Liu boli pokryté pľuzgiermi a boli veľmi spálené.

Štyria či piati dozorcovia z oddelenia č. 7 bili praktizujúceho Liang Čchun-jung-a a nútili ho sedieť alebo stáť sedemnásť až osemnásť hodín denne.

Dozorcovia vykrútili praktizujúcemu Wu Feng-imu ruky za chrbát a spútali ich, čím mu zabránili jesť. Potom ho nútene kŕmili zmesou škodlivých drog a následne ho poslali do nemocnice v Pa-san-e. Dozorca v tábore Sung Nan nariadil väzňom, aby bili pána Wu a vyhrážali sa mu slovami: „Pokiaľ budeš žiť, nedovolíme ti odísť z pracovného tábora.“ Pán Wu sa napriek tomu odmietol vzdať Dafa. Potom ho poslali do psychiatrickej liečebne, odkiaľ ho neskôr prepustili.

V dôsledku neľudského mučenia v nútenom pracovnom tábore č. 2 v provincii Šan-tung zomrel alebo bol zmrzačený veľký počet praktizujúcich.

Zoznam dozorcov v nútenom pracovnom tábore č. 2:
Ťing Sü-šeng – vedúci dozorca oddelenia č. 7
Li Kung-ming – politický inštruktor oddelenia č. 7
Kao Čcheng-wej, Wang Sin-ťiang, Pi Lung-tchao, Cchao Čcheng-tchao, Čang Čchin, Liou Čung-chao, Li Fu-šuej, Pcheng Sü-piao a Sung Nan – dozorcovia oddelenia č. 7
Čeng Wan-sin – vedúci dozorca oddelenia č. 8
Luo Kuang-žung – politický vedúci oddelenia č. 8


27. december 2006

Čínska verzia: http://minghui.org/mh/articles/2006/12/28/145668.html
Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/1/7/81507.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.