Zaobchádzať s chorobovou karmou u rodinných príslušníkov so spravodlivými myšlienkami

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúcej z mesta Ťin-an, provincie Šan-tung, Čína

(Clearwisdom.net)

Pred istou dobou sa praktizujúci v našej oblasti a ich rodinní príslušníci stretli so zasahovaním od chorobovej karmy. Ak by sa s tým nezaobchádzalo spravodlivo, zasahovanie pre praktizujúcich by bolo čoraz vážnejšie a prinieslo by praktizujúcim problémy. Rada by som sa podelila o moje pochopenie troch situácií, keď môj manžel trpel chorobovou karmou.

Keď počas roku 2002 pracoval mimo mesta, jedného dňa mi zatelefonoval okolo piatej poobede: „Náhle som ochorel a cítim sa strašne. Mohla by si pre mňa prísť najbližším vlakom?“ Mal kašeľ, vysokú teplotu, bolesť hrudníka, nevoľnosť a nemohol dokonca ani sám kráčať. Vedel, že sa doma starám o dieťa. Ak by nebol vážne chorý, nežiadal by ma, aby som preňho išla tak ďaleko. Rýchlo som niekoho poprosila, aby mi zaobstaral lístok na ďalší deň.

Keď som sa pobalila, sadla som si a vysielala som spravodlivé myšlienky. Trochu som uvažovala. Prečo je to také náhle a také vážne? Mohlo to byť iba zasahovanie. Nemôžem podliehať panike alebo byť vystrašená. Myslela som si: „Ten, kto sa kultivuje v Dafa, je požehnaný. Jeho rodina je tiež požehnaná. Kultivácia praktizujúceho Dafa prinesie úžitok pre celú rodinu, najmä keď sa ma môj manžel nikdy nepokúsil zastaviť v praktizovaní Falun Gongu. Počas tohto zúrivého prenasledovania vytrpeli mnohí členovia rodín praktizujúcich Dafa tlak z rôznych smerov. Toto iste položilo základ pre jeho dobrý predurčený vzťah. Bola som si istá, že sa mu nestane nič zlé a neobávala som sa. Okrem toho, ako Dafa praktizujúci nesieme v sebe pozitívne odkazy, dokonca veci, ktorých sa dotkneme, budú niesť našu energiu, ani nehovoriac o našich príbuzných.

„Toto musí byť zlo, ktoré na mňa útočí a snaží sa vytvoriť pre mňa problémy. Musím ho odmietnuť, neuznať ho a prekaziť usporiadania starých síl.“ Meditovala som skoro celú noc. Zdriemla som si nachvíľku iba keď som bola naozaj unavená a pokračovala som vo vysielaní spravodlivých myšlienok, neuznávajúc to a úplne to negujúc. Za úsvitu, okolo šiestej ráno, mi môj manžel zavolal: „Nemusíš už prísť. Cítim sa oveľa lepšie. Počkajme a uvidíme, ako sa budem cítiť o pár dní.“

Druhá chorobová karma prišla, keď sa vrátil z cesty. Cítil sa chorý, s bolesťou hrudníka a kašľom. Ukázal na ľavú stranu hrudníka a povedal: „Niečo tu určite nie je v poriadku.“
Nemal chuť do jedla a mal podozrenie, že má hepatitídu. Bol pod veľkým tlakom a chcel ísť na vyšetrenie do nemocnice. Mala som pocit, že táto jeho myšlienka nie je veľmi dobrá. Aj keď nebol praktizujúcim, princíp je rovnaký: choroba je zo 70% psychická a z 30 % fyzická. Povedala som mu: „Nemal by si si myslieť, že je to choroba, keďže myseľ má veľký účinok. Ak si budeš myslieť, že je to choroba, potom ju môžeš skutočne dostať.“ Nahneval sa: „Nie je to idealistické? Myslíš, že to nie je choroba len preto, že to tak hovoríš?“ Odpovedala som: „Hovorím len, že ak tvoj psychický stav nie je dobrý a stále čakáš chorobu, potom sa to bude iba zhoršovať. Zajtra ťa zoberiem k lekárovi.“

Nasledujúci deň sme išli do obvodnej vojenskej nemocnice na kompletnú prehliadku. Po celý čas som bola pokojná a sebaistá. Vedela som, že celá vec bola iba ilúzia vytvorená starými silami. Neustále som vysielala spravodlivé myšlienky, aby som to odmietla. Odmietala som uznať to ako chorobu. Odmietla som prenasledovanie starými silami. Keď neskôr išiel na röntgen, sadla som si na stoličku a pokračovala som vo vysielaní spravodlivých myšlienok. Keď som dostala snímok, vysielala som naňho myšlienky. Nedovolila som, aby sa na ňom ukázali akékoľvek odchýlky. Keď sa lekár pozrel na snímok, uprene som sa naňho pozerala a mala som v mysli iba jedinú myšlienku, že tam nie je nič zlé! Ukázalo sa, že všetko je v poriadku.

To môjho muža presvedčilo. Opýtala som sa ho, či chce ešte stále ísť na vyšetrenie krvi, aby videl, či má hepatitídu. Povedal: „Nie, zabudnime na to. Nevyplytvám celú fľaštičku mojej vzácnej krvi.“ Tentokrát sa usmieval. Povedala som mu, že som neustále vysielala spravodlivé myšlienky a on bol svedkom zázraku Dafa. Napokon sa vrátil domov bez liekov. Jeho bolesť v hrudníku a kašeľ ustúpili.

Tretia príhoda sa stala počas epidémie SARS. Mal niekoľko dní neustále vážnu horúčku a symptómy vyzerali presne ako SARS. Lieky, ktoré užíval, nemali žiaden účinok, ale bál sa ísť do nemocnice, aby uňho neobjavili SARS. Vydržal 3 dni a teplota vystúpila na 40 stupňov. Bol si istý, že má SARS a že bude lepšie, keď si oddelím svoj riad od jeho. Keď som to počula, ihneď som zobrala jeho šálku a odpila som si z nej. Zúfalo mi povedal: „Čo to robíš? Keď obidvaja ochorieme, kto sa postará o rodinu?“ Povedala som: „Neboj sa, rodina praktizujúcich Dafa absolútne nemôže dostať SARS, to je len ilúzia.“ Keďže jeho horúčka neklesla, išli sme do nemocnice. V tom čase, každý pacient, ktorý mal horúčku, musel byť v „karanténnej izbe“ a každý kto vstúpil do tejto izby, dostal masku a návliečky na nohy. Keď som brala fľaštičku so vzorkou krvi do laboratória na analýzu, vysielala som spravodlivé myšlienky: „Toto absolútne nie je SARS.“ Bezpochyby, výsledok testu len nasledoval môj zámer. Myslela som si ďalej: „Tri ríše a všetky bytosti v Troch ríšach boli vytvorené, sformované a narodené pre Fa, takže prostredie praktizujúceho Dafa a jeho rodina je tu tiež kvôli Fa. Všetky sú časťou celkového usporiadania pre konečné dovŕšenie praktizujúcich Dafa. Ak sa tento incident na mňa zacielil, potom moja diamantovo pevná vôľa odmietne deštruktívne skúšky starých síl, ktoré nešetria vnímajúce bytosti. Od tej doby je zdravie môjho manžela vynikajúce a váži si Majstrove veľké milosrdenstvo. Prechováva teraz k Dafa veľkú úctu.

Pred dvoma dňami mal chrípku. Boleli ho zuby, hlava a všetko ho bolelo. Prvé dva dni toho moc nenahovoril (pretože teraz už rozumie niektorým princípom chorobovej karmy). Avšak ďalej to už nevydržal, takže si priniesol domov nejaké lieky a sťažoval sa, že sa oňho nestarám. Povedala som mu: „Si členom rodiny Dafa praktizujúcich a už len z toho, čo si zažil, by si mal rozumieť niektorým princípom. Jediná myšlienka praktizujúceho má veľký význam. Keby som bola taká, ako predtým, než som začala kultiváciu v Dafa a hneď by som ti dala nejaké lieky, moja myseľ by sa sústredila na tvoju chorobu. Neuznávala by som potom, že si chorý? Môže sa ti zdať dobré, že sa o teba starám, ale v skutočnosti to pre teba dobré nie je. Nesmieš to chcieť. Toto je pre teba skutočne milosrdné, hoci to nemôžeš cítiť. Ale v iných dimenziách je to iné.“

Teraz viem, že musíme správne zaobchádzať s chorobovou karmou u našich členov rodiny. Staré sily budú využívať každú medzeru a skúmať, či dokážeme opustiť ľudské city. Naši členovia rodiny budú postupne rozumieť niektorým princípom Fa.

„Všetko čo vy, kultivujúci zažijete súvisí s vašou kultiváciou a Dovŕšením, pretože inak by tie veci absolútne neexistovali.“ („Dafa je Všezahrňujúci“, Základy pre ďalší pokrok II).

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2006/11/25/80290.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.