Univerzita v Chongqingu odstránila a zmenila informácie na svojej web-stránke, aby zakryla prípad znásilnenia

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Správa z 8. júna na stránkach Minghui) Slečna Wei Xingyan, postgraduálna študentka, ktorá bola v 3. roku štúdia, špecializácia "Vysokonapäťový prenos výkonu", bola zatknutá, keď vysvetľovala pravdu o Falun Gongu v priestoroch školy. Policajt z pracovného tábore Baihelin v oblasti Shapingba ju znásilnil pred okoloidúcimi poobede 13. mája. Pretože bola postgraduálnou študentkou a znásilnená políciou a navyše pred okoloidúcimi, charakter tohto prípadu bol veľmi ohavný a široko pritiahol pozornosť verejnosti, ktorá žiadala kompetentných na univerzite v Chingqing aby sa postavili za svoju študentku a tvrdo potrestali vinníka.

Pochádzam z mesta Chongqing. Okamžite som zavolal na inštitút postgraduálnych študentov na univerzite v Chongqing a oznámili mi, že Univerzita spravila oznam na svojej oficiálnej školskej webstránke, aby "vyvrátili nepotvrdenú správu". Tvrdia, že niekto zo zahraničia so skrytými motívmi vytvoril tento incident, aby poškodil Univerzitu Chingqing. Na stránkach Univerzity Chingqing bolo spoločné vyhlásenie od verejnej bezpečnosti na univerzite Chongqing a katedry elektrotechniky, ktoré hovorilo, že neexistovala žiadna študentka menom sl. Wei Xingyan a ani odbor "Vysokonapäťový prenos výkonu" a prípad znásilnenia slečny Wei Xingyan tiež neexistuje.

(Autor ďalej popisoval ako na stránkach Univerzity nakoniec našiel informácie aj o danom odbore aj o slečne Wei Xingyan, hlboko skryté vo Word dokumente, ktorý "zabudli" vymazať. Záujemcov o dôkazy odkazujeme na zdroj článku, ktorý je uvedený v závere.)

Aby zakryli veľmi hanobný prípad znásilnenia postgraduálnej študentky policajtom na verejnosti, Univerzita v Chongqingu išla tak ďaleko, že zmazala špecializáciu "Vysokonapäťový prenos výkonu" zo svojich webstránok a potom vyhlásila, že taká študentka neexistovala. Univerzita jednoducho zašla priďaleko tým, že spravila tieto opatrenia.

Medzi niekoľkými mužmi alebo ženami, ktorým som telefonoval, žiaden nepoprel existenciu tejto špecializácie. Ani nepopierali, že existuje študentka s menom Wei Xingyan. Iba sa pýtali "Ako by ju polícia mohla znásilniť?" Spomenul som, že ak námestník guvernéra provincie Jiangxi, pán Hu Changqing mohol dostať úplatok a spraviť niečo zlé, prečo by sa zlý policajt neodvážil spraviť niečo nesprávneho? Keď povedali, že vláda by neklamala, povedal som, že Zhang Wenkang, ex-minister Ministerstva zdravotníctva mohol dokonca hovoriť lži celému svetu, prečo by sa maličkí úradníci na Univerzite Chongqingu obávali klamať? Potom ako to počuli, zavesili.

Človek naozaj musí podozrievať Univerzitu v Chongqingu, že vymazala špecializáciu, aby zakryla znásilnenie, čo ma veľmi zarmucuje ako čínskeho občana i obyvateľa Chongqingu.

Pán Jiang Yanyong z nemocnice "301" sa odvážil vystúpiť a povedať medzinárodnému spoločenstvu, že ex-minister Ministerstva zdravotníctva Zhang Wenkang klame, čo dalo čínskym ľuďom príležitosť dozvedieť sa o pravde, aby mohli zvládnuť SARS. Dúfam, že viac tých, ktorí vedia o faktoch o znásilnení slečny Wei Xingyan, vystúpia - vrátane jej konzultanta a spolužiakov. Tým, že jej pomôžete teraz vlastne pomôžete sebe v budúcnosti tým, že sa takáto tragédia nezopakuje znova vám alebo vašim rodinám.


Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2003/6/21/zip.html#4

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.