Proces nápravy Fa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúceho Falun Dafa v USA

(Clearwisdom.net) Prvé tri týždne potom, ako bol odhalený koncentračný tábor v Su-ťia-tchune, bola väčšina praktizujúcich Falun Dafa nečinná, zostávali šokovaní alebo v mysli váhali. Medzi týmito praktizujúcimi väčšina najprv nechcela uveriť tomuto neuveriteľnému zločinu, ale nakoniec začali konať, napríklad písať o svojom pochopení alebo objasňovať pravdu. Nie všetky tieto činy boli založené na racionálnom zachraňovaní vnímajúcich bytostí, ale skôr pochádzali z ľudskej sentimentality alebo sa prejavovali ako "niečo, čo chcem spraviť", čo zmenšilo efektivitu našich činov. V priebehu týchto troch týždňov zlá ČKS nečakala, ale poslala ľudí do mesta Šen-jang, aby rýchlo presunuli dôkazy (ľudí a veci) preč zo Su-ťia-tchunu. Potom nahlas pozvali medzinárodné spoločenstvo, aby sa prišlo pozrieť a vyšetriť to. Toto je typický príklad toho, že keď učeníci Falun Dafa nedokážu tesne nasledovať proces nápravy Fa, zmeškajú kritické príležitosti kvôli svojej obmedzenej kultivačnej úrovni. Keď nastane táto strata, mnoho z nás nehľadá pokojne vo vnútri a nepýta sa, prečo naše pochopenia a činy neboli dostatočné a ako by sme sa mohli lepšie činiť potom, čo sa z tejto lekcie poučíme.

V skutočnosti musíme vstúpiť do novej fázy, a toto pochopenie sa prejavilo aj v mnohých článkoch na ClearWisdom.net. Vážny zločin, ktorý by sme mali zdôrazňovať pri našom objasňovaní pravdy, je vyberanie orgánov zo živých praktizujúcich Falun Dafa, ktoré sa deje v pracovných táboroch, záchytných centrách, väzeniach a nemocniciach (vrátane policajných nemocníc, vojenských nemocníc, a rôznych miestnych nemocníc) po celej Číne. Vyberanie orgánov praktizujúcich Falun Dafa za účelom zisku nie je celkom novým spôsobom genocídy, ktoré zlo v poslednom čase používa - začalo to už v roku 2000, dosiahlo to svoj vrchol v rokoch 2001-2003 a pokračuje to dodnes. Zločiny boli odhalené svetu, ale ČKS, od najvyššej úrovne po vojenské a miestne úrovne, pokračuje v zakrývaní svojich zločinov likvidáciou dôkazov, vrátane ľudských dôkazov a materiálnych dôkazov. Preto táto záležitosť má dlhodobý priebeh a súčasne je veľmi akútna.

Cieľom nášho odhaľovania tohto šokujúceho zločinu ČKS vyberania orgánov zo živých nasledovníkov Falun Gongu je prinútiť všetky pracovné tábory, väzenia, záchytné centrá, nemocnice a tajné koncentračné tábory, aby sa už neodvažovali zadržiavať praktizujúcich Falun Dafa. Dôvodom je v prvom rade to, že pretože takýto zločin je nad našu mieru znášanlivosti, ale zároveň nemôžeme prijať žiadne prenasledovanie, ktoré sa deje v pracovných táboroch, záchytných centrách, tajných koncentračných táboroch, väzeniach a nemocniciach. Za druhé, pretože všetky tieto zariadenia bez obmedzení zadržiavali praktizujúcich Falun Dafa, toto dovolilo zlu vykonávať voči praktizujúcim všetky možné druhy prenasledovania. Pokiaľ takéto ilegálne zadržiavanie existuje čo i len na jeden deň, zlo využije tieto temné miesta na presun a mučenie praktizujúcich Falun Dafa. Pokiaľ sa pracovné tábory odvažujú zadržiavať praktizujúcich Falun Dafa aj naďalej, všetky fakty o prenasledovaní, ako je mučenie na smrť, sexuálne zneužívanie, nútené práce, a iné zločiny, ktoré ešte neboli odhalené, nebudú úplne odstránené. Preto by sa všetci zahraniční praktizujúci Falun Dafa mali okamžite prebudiť, navzájom spolupracovať, koordinovať všetky spravodlivé sily v spoločnosti, aby sa vyšetrila, odhalila a objasnila sa pravda a úplne sa rozložila forma, ktorú ČKS používa na prenasledovanie praktizujúcich Falun Dafa v pracovných táboroch, záchytných centrách a vo väzeniach. Teraz dozrel čas. Nemôžeme len hovoriť o Su-ťia-tchune a našich pochopeniach. Musíme vytvoriť silné pole s našimi spravodlivými myšlienkami a spravodlivými činmi, aby sme odhalili prenasledovanie, obkľúčili všetky pracovné tábory ČKS, záchytné centrá a väzenia zo všetkých strán a rozložili ich.

Aby sme objasnili pravdu ľuďom vo svete, v prvom rade sa my, praktizujúci Falun Dafa, musíme dozvedieť pravdu. Musíme mať dostatok spravodlivých myšlienok, aby sme prelomili usporiadania starých síl. Musíme mať pocit dostatočnej naliehavosti a zodpovednosti, aby sme prekonali všetky možné prekážky a naplnili požiadavky procesu nápravy Fa. Naopak, ak nemáme sebadôveru, alebo sa nám nepodarí odstrániť pochybnosti a zmätok, a sami prijímame usporiadania starých síl, ako môžeme dúfať, že vnímajúce bytosti samé nebudú ľahostajné či zmätené? Ako sa môžeme spoliehať na ľudí vo svete, aby prelomili usporiadania starých síl a potvrdili Falun Dafa pre praktizujúcich Falun Dafa? My, praktizujúci Falun Dafa sme dobrými ľuďmi medzi bežnými ľuďmi, ale sme viac ako bežní ľudia, sme kultivujúci Falun Dafa. Nemôžeme sa chybne nazdávať, že sme slabými a bezmocnými obeťami prenasledovania. Keď sa pozeráme na veci z vnútra Fa, môžeme opravdivo čeliť všetkému s dostatočnými spravodlivými myšlienkami, alebo diamantovo-pevnou vôľou, pevnou vierou a dokonalou spoluprácou, zničíme úplne usporiadania zla, pretože keď sú naše spravodlivé myšlienky veľmi silné, mocná sila Falun Dafa sa prejaví v ľudskom svete.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2006/5/4/72831.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.