Naliehavá správa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Zhrnutie: Praktizujúci Falun Gongu v tajných koncentračných táboroch, vrátane Su-ťia-tchunu boli tajne presunutí a môžu byť kedykoľvek zabití. Medzičasom niektoré nemocnice v Číne náhle zvýšili počet transplantačných operácií.

Od roku 2001 boli v mnohých provinciách zakladané koncentračné tábory podobné Su-ťia-tchunu, aby zadržiavali veľký počet praktizujúcich Falun Gongu. V týchto táboroch úrady vykonávajú vyberanie orgánov zo živých praktizujúcich na predaj a potom spopolnia ich pozostatky, aby zničili dôkazy. Tieto zverstvá boli odhalené medzinárodnému spoločenstvu začiatkom marca. V priebehu troch týždňov bol tajný koncentračný tábor Su-ťia-tchun urýchlene presunutý. Medzičasom niektoré nemocnice a transplantačné centrá v Číne urýchlene vykonávajú veľký počet operácií transplantácií: Prebieha zabíjanie na odstránenie svedkov/obetí koncentračných táborov a my naliehavo žiadame medzinárodné spoločenstvo, aby iniciovalo záchranné programy na zastavenie tejto novej genocídy.


Všetkým, ktorých sa to môže týkať:

Podľa správ z Číny a nášho vyšetrovania, potom ako bol odhalený koncentračný tábor Su-ťia-tchun, čínsky komunistický režim rýchlo publikoval „Dočasné nariadenie pre prax transplantácií ľudských orgánov“. Avšak toto nariadenie vstúpi do platnosti až 1. júla 2006 a preto máme podozrenie, že režim si tu necháva čas na zničenie všetkých dôkazov o zločinoch. Celé vyšetrovanie potvrdilo, že nemocnice a transplantačné centrá v centrá transplantácii v provinciách Chei-lung-ťiang, Chun-an, Šang-chaj, Če-ťiang, Jün-nan, An-chuej, Šan-si a Sin-ťiang operujú aj nadčas, aby vykonali operácie transplantácií. Zamestnanci nemocníc povedali tajným vyšetrovateľom, že pacienti by mali prísť rýchlo, ak chcú mať transplantované orgány, pretože teraz dokážu nájsť vhodný orgán v priebehu jedného či dvoch dní a bude to ťažké, keď sa táto séria orgánov minie.

Podľa vyšetrovania nevládnych organizácií režim vytvoril koncentračné tábory podobné tomu v Su-ťia-tchune po celej krajine. Je podozrenie, že tieto tábory sa špecializujú na zadržiavanie a tajné zabíjanie ľudí, ktorí sú pevne presvedčení vo svojej viere vo Falun Gong. Tábory vyberajú orgány zo živých nasledovníkov Falun Gongu. Prudký nárast zdrojov orgánov v Číne nie je miestna záležitosť, deje sa to v celej krajine. Je podozrenie, že čínsky komunistický režim po vybratí orgánov ničí pozostatky tiel, aby odstránil dôkazy. Preto sa nazdávame, že zabíjanie praktizujúcich Falun Gongu zadržiavaných v táboroch sa deje mimoriadne vysokým tempom!

Po Druhej svetovej vojne medzinárodné spoločenstvo hlboko ľutovalo, že sa mu nepodarilo zastaviť holokaust a pevne sľúbilo, že sa to „nikdy opäť nestane“. O šesťdesiat rokov neskôr teraz história dáva civilizovanému svetu príležitosť, aby napravil svoju minulú chybu. Dúfame, že táto generácia bude môcť hrdo povedať: Nielenže sme to sľúbili, ale sme to aj dodržali. Naliehavo žiadame vládu USA, OSN a vlády ďalších krajín, ako aj patričné medzinárodné organizácie, aby okamžite konali a aktivovali všetky mechanizmy na zastavenie tejto novej genocídy v Číne. Každá minúta oneskorenia bude mať za následok nenapraviteľnú stratu nevinných životov a bude hanbou ľudskej rasy!

Výbor na vyšetrovanie tajného koncentračného tábora Su-ťia-tchun a faktov ohľadom prenasledovania Falun Gongu v Číne.

5. apríl 2006


Poznámka: Výbor na vyšetrovanie tajného koncentračného tábora Su-ťia-tchun a faktov ohľadom prenasledovania Falun Gongu v Číne je občianska iniciatíva vytvorená Asociáciou Falun Dafa a stránkami Clearwisdom potom, ako bol odhalený tajný tábor v Su-ťia-tchune. Organizácia bola formálne založená 4. apríla 2006. Jej cieľom je vytvoriť centrálnu komisiu so všetkými medzinárodnými organizáciami, štátnymi agentúrami a médiami, ktorá bude požadovať, aby mohla ísť do Číny vykonať nezávislé, priame a nerušené vyšetrovanie zamerané na získanie dôkazov a úplné vyšetrenie pravdy o prenasledovaní Falun Gongu, vrátane koncentračného tábora Su-ťia-tchun a ďalších tajných koncentračných táborov, ktoré sú umiestnené na iných miestach, aby sa ukončilo toto 7-ročné brutálne prenasledovanie nasledovníkov Falun Gongu.“

Hovorkyňa výboru: Sherry Čang, tel. 1-415-845-5295

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.