Príbeh reinkarnácie: Prečo môj pacient trpel na nádor pečeňe

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Shan Yan

(PureInsight.org) Mal som vlastnú ordináciu a videl som najrozličnejšie choroby. Príbeh jedného pacienta sa ma dotkol natoľko, že som začal veriť v reinkarnáciu.

V polovici júla 1995 prišiel za mnou do ordinácie jeden muž, ktorý vyzeral byť veľmi chorý. Bol hlavným architekt známej projektantskej firmy, ktorú sám vlastnil. Povedal mi, že po operácií sa mu opäť objavil nádor na pečeni. Nahmatal som tú oblasť a pocítil tvrdý objekt väčší ako oliva. Nádor sa nezmenšil ani po niekoľkých liečeniach. Rozhodol som sa použiť špeciálnu liečbu použitím hypnózy, aby som zistil príčinu choroby.

Niekoľko minút po tom, čo zaspal, začal rozprávať. Keď mal sedem rokov, liezol po strome na dvore ich domu v Hong Kongu a tri konáre poranili jeho brucho v oblasti pečene. No on hneď nato pocítil, že sa pohybuje vo vzduchu a cestuje v svetle míňajúc početné hory a jazerá. Zrazu uvidel starého mnícha ako stojí pred starobylým chrámom, čeliac veľkej armáde vojakov, ktorú viedol generál v brnení. Tým generálom nebol nikto iný ako môj pacient. Z jeho opisu vojenskej vlajky si myslím , že to bolo niekedy v období Dynastie Ming (1368-1644 n.l.). V tom čase viedol armádu k útoku na blízke mesto, no mních sa ho snažil presvedčiť aby to nerobil, pretože by v budúcnosti trpel odplatou za zabitie nevinných ľudí. Ale on tomu neveril a mnícha nepočúvol. Vtedy prišiel posol na koni a v krátkosti mu povedal o situácií v meste. Generál nariadil svojím vojskám aby ihneď vpochodovali do mesta. Potom ich môj pacient uvidel pred mestom. Videl ako generál nariadil vojakom aby použili vysúvacie rebríky a ako potom liezli po rebríkoch s kopijami a štítmi. Ale keďže vojaci brániaci mesto boli veľmi statoční, útok musel byť kvôli generálovmu zraneniu zastavený a armáda musela ustúpiť.

Generála potom preniesli do čistého stanu, do ktorého hneď na to vošiel muž v dlhom šedom plášti. Mal so sebou lekárničku. Dal generálovi anestetikum, odrezal koniec šípu a a vytiahol mu ho z tela. O niekoľko dní neskôr celá armáda ustúpila. Generál sa uzdravil a slúžil cisárovi pri kráľovskom súde až do svojej smrti. Zomrel v 57 rokoch na opätovný výskyt rany zo šípu. Keď zomrel, cítil akoby sa vznášal na strope obklopený jemnými svetlami, videl svoje telo ako leží na veľkej krásnej maľovanej posteli okrášlenej kvetinami. Jeho žena a syn v tom živote kľačali na kolenách pred posteľou s uplakaným srdcom.

Po opísaní tejto scény povedal, že zomrel na choroby pečene počas všetkých jeho nasledujúcich životov a vždy keď zomrel, ho obklopilo svetlo. Prebudil som ho. Hneď nato mi povedal, že každý v jeho rodine, počnúc otcom, veril v Krista a bol úprimným kresťanom. Ak by sám nebol svedkom svojich minulých životov, nikdy by v reinkarnáciu neveril. Potom dodal, že si uvedomil, že človek skutočne nemôže robiť zlé veci.

Práve tak, ako v mnohých ďalších príbehov, aj tu vidíme, že človek bude trpieť odplatou za všetky zlé veci, ktoré urobil. Ak jeden život nie je dosť, odplata bude trvať niekoľko životov, bez ohľadu na to, či tie zlé veci urobil on sám, alebo ich prikázal urobiť iným.

anglická verzia na: http://www.pureinsight.org/pi/index.php?news=5090
čínska verzia na: http://xinsheng.net/xs/articles/gb/2004/2/25/25900.htm

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.