Dni, ktoré som strávila s Učiteľom v Char-pine

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) Kedykoľvek si spomeniem na dni, ktoré som strávila s Učiteľom, mám hrejivý pocit. Sú to večné, nezabudnuteľné spomienky.

V auguste 1994 som mala to šťastie zúčastniť sa Učiteľových prednášok na Hokejovom štadióne v Char-pine. Učiteľ bol veľmi súcitný, milý, čistý a láskavý. Aby spasil vnímajúce bytosti, vôbec nevenoval pozornosť ťažkostiam, s ktorými sa stretol, išiel všade a používal najjednoduchší jazyk, pričom rozprával o najhlbšom vesmírnom Zákone a opravdivo viedol ľudí k vysokým úrovniam. Bola som hlboko dojatá nesmiernosťou a hĺbkou Zákona a pochopila som zmysel bytia ľudskou bytosťou a zmysel môjho života. Môj pohľad na svet sa zmenil.

Keď som vstúpila do triedy, moje telo bolo úplne ľahké, presne ako Učiteľ povedal:

„Budete cítiť, že vaše telo je ľahké a keď budete kráčať, bude to akoby ste išli po vzduchu. V minulosti by ste boli unavení po krátkej prechádzke, ale teraz je to veľmi ľahké, nech kráčate akokoľvek ďaleko. Cítite, akoby vás niekto tlačil, keď idete na bicykli, a nie ste unavení, keď idete hore schodmi – bez ohľadu na to, koľko je tam poschodí. Je to zaručene tak.“ (Čuan Falun)

Predtým ako som začala praktizovať, trpela som mnohými chorobami: chorobou srdca, artritídou a problémami so žalúdkom. Bola som beznádejný prípad. Počas Učiteľovej prednášky moje choroby zmizli bez stopy. Cítila som Učiteľov súcit a zažila som zázrak Dafa. Je to Učiteľ, kto ma zachránil, vytiahol z pekla, očistil moje telo a dal mi nový život. Pochopila som zmysel návratu k svojmu pôvodnému, pravému ja. Pevne verím v Učiteľa a v Dafa.

Predtým, ako som začala praktizovať Dafa, som nedokázala prejsť viac ako pol kilometra, niekedy mi búšilo srdce a zvykla som omdlievať. Počas piateho dňa prednášky sme všetci išli na Slnečný Ostrov, ktorý bol vzdialený približne pätnásť kilometrov. Kráčala som skoro celkom vpredu a moje telo bolo ľahké ako vánok. Tak som sa tešila, že som takmer vykríkla: „Dafa je úžasný!“ Videla som Učiteľa kráčať pred nami. Vzpriamila som sa a videla som, že Učiteľ bol veľmi vysoký a láskavý a žiaril oslnivým jasným svetlom. Vzhliadla som k Učiteľovi a povedala som: „Učiteľ, prešli sme tritisíc kilometrov, aby sme sa naučili Falun Dafa. Smieme sa odfotiť s Učiteľom na pamiatku?“

Učiteľ sa usmial a súhlasil s našou prosbou. Keď sme sa odfotili, všetci sme nasledovali Učiteľa a nechceli sme odísť. Boli sme veľmi vzrušení a šťastie, ktoré sme cítili, sa nedá popísať slovami.

Zúčastnila som sa znova Učiteľovej prednášky v Kultúrnom dome v Char-pine. Sedela som v strede druhej rady, presne oproti Učiteľovi. Pamätám si ako nám Učiteľ povedal svojím zvučným hlasom: „Ak je vaše telo čisté, myslite na členov svojej rodiny.“ Myslela som na môjho manžela. Bol to môj manžel, kto mi povedal o prednáške. Trpel vtedy vážnou srdcovou chorobou a nemohol sa zúčastniť prednášky. Učiteľ nám povedal: „Budem počítať do troch a potom všetci dupnite nohami.“ Pozrela som sa na Učiteľa a videla som ako pohybuje rukami dookola, vysielajúc viacfarebné svetlo. Bolo to skutočne Budhovo svetlo žiariace všade. Každý praktizujúci mal na sebe svetlo. Učiteľ nám povedal, že choroba našich členov rodiny odišla.

Keď som sa vrátila domov po prednáške, môj manžel bol zdravý a plný energie. Povedala som mu, že to bol Učiteľ, kto ho vyliečil. Môj manžel odvtedy desať rokov neužil žiaden liek. Praktizuje teraz tiež Falun Dafa. Toto som osobne zažila a bola som toho svedkom.

Prešlo odvtedy už trinásť rokov. Kedykoľvek si spomeniem na dni, ktoré som strávila s Učiteľom, pamätám si každé jedno Učiteľovo slovo. Nezáleží na tom, aké skúšky alebo trápenia prídu, nemôžu otriasť mojou vierou. Pevne verím v Učiteľa a v Dafa. Budem robiť dobre tri veci a udržiavať krok s nápravou Fa.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/4/13/84530.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.