Praktizujúca Dafa, pani Wang Kchaj-pching z Čchung-čchingu bola prenasledovaná na smrť

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) Pani Wang Kchaj-pching, praktizujúca Dafa z oblasti Ťiang-pej, mesto Čchung-čching, bola v auguste 2004unesená z jej domu policajtmi z oblastnej policajnej stanice v oblasti Ťiang-pej. Ilegálne ju odsúdili do núteného pracovného tábora. Okolo júna 2005 začala vracať krv a bola z lekárskych dôvodov prepustená. V tom čase bola veľmi vychudnutá. Keď sa vrátila domov, neprestala vracať a ráno 21. augusta 2005 umrela. Podrobnosti sa stále vyšetrujú.

Pani Wang Kchaj-pching, 58 rokov, bola dôchodkyňou z inštitútu pre výskum v chemickom priemysle v oblasti Ťiang-pej, mesto Čchung-čching. V októbri 1999 išla do Pekingu, aby tam pokojne apelovala za Dafa a objasňovala pravdu o Dafa. Bola zatknutá a vzali ju do záchytného centra v Ťiang-pej, kde ju zadržiavali viac ako mesiac. V zime roku 2001 ju opäť zatkli a vzali ju na seminár vymývania mozgov v hosťovskom dome na záchranu mestskej zelene, ktorý bol vedený oblastnou vládou v Ťiang-pej. Bola tam zadržiavaná a prenasledovaná.

Po niekoľko rokov polícia a bezpečnostné oddelenie inštitútu pre výskum v chemickom priemysle pani Wang Kchaj-pching opakovane týrali na policajnej stanici Ťiang-pej Š'-men. 8. septembra 2004 okolo 3 hodiny popoludní sa úradníci z policajnej stanice Ťiang-pej, národnej bezpečnostnej skupiny (Liou Ling a Liang Š'-pin) a členovia bezpečnostného oddelenia úradu vlámali do jej domu a ilegálne ho prehľadali, pričom vzali preč všetky Dafa knihy a materiály. V priebehu prehľadávania úradníci prevrátili dom hore nohami. Keď sa manžel pani Wang Kchaj-pching vrátil z práce, zistil, že jeho ženu zatkli a nie je tam a že jeho dom je hore nohami a všetko, čo zostalo, bol lístok o prehliadke. Pýtal sa na to členov bezpečnostného oddielu v továrni, ale nikto mu nedal priamu odpoveď.

Pani Wang Kchaj-pching vzali miestni úradníci do záchytného centra Li C'-pa v oblasti Jü-čung. Pretože vešala bannery a šírila letáčiky objasňujúce pravdu, odsúdili ju na nútené práce. Navyše pani Wang Kchaj-pching tak kruto mučili, že veľmi vychudla a vracala krv. V júni 2005 bola prepustená do domácej opatery jej rodiny. Keď sa vrátila domov, neprestala vracať krv. Pri prehliadke v nemocnici u nej diagnostikovali leukémiu. Umrela v nemocnici počas noci 21. augusta 2005.

PSČ inštitútu pre výskum v chemickom priemysle v oblasti Ťiang-pej: 400021
Kancelária inštitútu: 86-23-67653506 (Rektor: Wu Jü)
Vedúci bezpečnostného oddelenia: Kuo Li-ťün: 86-23-67653594

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.