Polícia z policajnej stanice Lung-men v meste Lung-ťing, štát Jen-pien, provincia Ťi-lin, mučí staršiu praktizujúcu a vyhlasuje: "odoberieme orgány každému, kto nás neposlúcha." (fotky)

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) 11. januára 2007 boli praktizujúci Falun Dafa, Pchiao Kuang-sün, Li Chung-jüan a Šen Süe-šan od rieky Čchao-jang v štáte Jen-pien, provincia Ťi-lin, zatknutí počas objasňovania pravdy na vidieckej dedine. Na policajnej stanici Lung-men boli brutálne vypočúvaní. Praktizujúci Falun Dafa, Pchiao Kuang-sün, sa v dôsledku bitia počas celej noci nemôže hýbať. 12. januára bola staršia praktizujúca Falun Dafa kórejského pôvodu zadržiavaná v susednej budove. Polícia kopala a mučila túto staršiu ženu, kým nestratila vedomie a takmer neumrela. Zlomili jej jedno rebro a prst na nohe.

Avšak policajti ju naďalej ťahali za vlasy a udierali jej hlavou o stenu, čo spôsobilo na jej hlave veľkú opuchlinu. Keď potrebovala ísť na toaletu, policajt na ňu zakričal, že má vypiť svoj moč, ak sa chystá močiť a zjesť svoju stolicu, ak sa bude vyprázdňovať. Policajt tiež kričal: "Všetkým, čo nás neposlúchajú, necháme im odobrať orgány." A tiež: "Prečo neumrieš? Choď do pekla. Povieme, že si umrela z pádu na schodoch."

Medzi policajtami boli dvaja mimoriadne krutí, ktorí kopali a bili staršiu praktizujúcu do hrudníka, tváre a nôh.

Staršia praktizujúca v dôsledku bitia stratila vedomie. Jej rebro a jeden prst na nohe boli zlomené (prst je zakrúžkovaný)

Podliatiny, ktoré zostali po elektrických šokoch

Táto fotografia bola spravená niekoľko dní potom, ako bola praktizujúca zbitá

Ruky staršej ženy pripútali k radiátoru v služobnej miestnosti. Čoskoro, keď traja policajti v službe zaspali, praktizujúca náhle pocítila prudký elektrický šok. Bola vážne poranená a zakričala: "Odkiaľ ide elektrina?" Policajti v službe sa zobudili na jej krik a vypli hlavný vypínač. Zachránili život praktizujúcej, ale silný elektrický šok jej spôsobil 39 podliatin po celom tele.

Policajt, ktorý spôsobil elektrický výboj, nebol v služobnej miestnosti, ale vo vedľajšej. Drôty z elektrickej zásuvky boli omotané okolo vykurovacieho potrubia a vykurovacie vedenie sa správalo ako vodič elektriny. Vypínač bol skrytý pod podlahou neďaleko západnej steny služobnej miestnosti. Človek, ktorý bol pripútaný k radiátoru, mohol byť teda náhle podrobovaný elektrickým šokom. Avšak človek nevedel, čo sa dialo, keď pocítil silný elektrický šok, ani to, kto to spôsobil. Človek, ktorý bol pripútaný k rúre, nemohol uniknúť a následky mohli byť hrozné.

Neskôr táto staršia praktizujúca v dôsledku mučenia nemohla chodiť. Mala krv v moči a bola kriticky chorá. Keď sa stmievalo, polícia ju vzala do nemocnice pod zámienkou, že ju odvezú do domu príbuzných.

Zlí ľudia ju položili na nosidlá a vniesli ju do nemocničnej miestnosti. Staršia pani sa skotúľala z nosidiel a zakričala: "Som praktizujúca Falun Dafa. Polícia ma zbila a zlomila mi rebro. Nepotrebujem vyšetrenie. Nepotrebujem injekcie." Neskôr ju štyria policajti vyniesli von a položili ju na zem medzi dve policajné dodávky, ktoré boli asi 20-30 metrov od nemocnice. Jeden policajt povedal: "Rýchlo, podrž ju na zemi."

Praktizujúca otvorila oči a videla policajta, ako drží stredne veľkú injekčnú striekačku. Hneď pochopila, že jej život je v nebezpečí. Povedala: "Viem, že polícia dáva injekcie praktizujúcim Falun Gongu, aby ich paralyzovali. Keď sú praktizujúci umučení na smrť, odoberú im orgány. Nechcem injekciu a nechcem ísť k príbuzným. Dajte sem tu injekciu, inak nenastúpim do auta."

Nakoniec sa staršej žene v dôsledku pevnej viery v Dafa a v Učiteľa za pomoci jej schopností podarilo uniknúť spod sledovania toľkých policajtov.

Takéhoto prenasledovania sa dopustili policajti z Úradu 610 štátu Jen-pien a mesta Lung-ťing. Úrad 610 v Jen-pien sa priamo zúčastnil tohto prípadu. Použili elektrický prúd, aby prenasledovali ľudí a ubližovali im. Takéto zneužívanie ľudí vo väzbe porušuje čínsku ústavu. Zločiny každého, kto sa do tohto zločinu zapojil, by mali byť okamžite prešetrené a mal by byť obvinený podľa zákona. Zároveň tiež žiadame okamžité odpojenie elektrických drôtov od radiátora.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/3/19/83666.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.