Praktizujúci rozpráva o tom, čo vidiel v iných dimenziách ohľadom démonického zasahovania od žiadostivosti

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúceho v Číne

(Clearwisdom.net) Počas výmeny skúsenosti mladý praktizujúci hovoril o tom, ako neprešiel skúškou žiadostivosti. Starší praktizujúci, ktorý mal otvorené tretie oko a mohol vidieť jasne do iných dimenzií, preto pohovoril o svojich stretnutiach so zasahovaním od žiadostivosti v posledných rokoch. Na požiadanie staršieho praktizujúceho som utriedil jeho rozprávanie ako upomienku pre tých praktizujúcich, ktorí sa stále nemôžu celkom dobre správať, keď sa stretnú s démonickým zasahovaním od žiadostivosti.

Spomenul, že videl rôzne životy z vyšších úrovní, ktoré mali všetky nádherný vzhľad nebeských bytostí a vyzerali mlado a príťažlivo. Pred niekoľkými rokmi však s výhovorkou „skúšať praktizujúcich“ tieto rôzne životy začali byť nehanebné, používajúc svoje telá, aby sa nehanebne správali všade okolo praktizujúcich. Manipulovali ľudí s nízkou morálkou a pripútali sa na veci, ktoré spravili ľudia s odchýlenými myšlienkami. Istý čas tento praktizujúci často videl skupiny rôznych druhov životov. Všetky z nich boli veľmi atraktívne a dali sa vidieť všade, na škole alebo aj v lesoch. Nahé, objímali sa a robili obscénne gestá, snažiac sa vzbudiť žiadostivosť v mysliach praktizujúcich. Ak niekoho ovplyvnili, prenikli do priestoru toho praktizujúceho a neustále zväčšovali jeho pripútanosť. Následky boli vážne.

Spomedzi týchto životov boli tie veľké vysoké asi ako 20 poschodová budova a tie malé boli maličké ako prst. Snažili sa zasahovať najmä keď sa praktizujúci pokúšal zaspať, robiac najrôznejšie veci. Na začiatku ich praktizujúci napomínal, dúfajúc, že prestanú. Ale prestalo len niekoľko z nich. Tí tvrdohlaví, ktorí nepočúvali rady, mohli byť len odstránení spravodlivými myšlienkami. Hoci mali nebeské telá, ich sila bola pred učeníkmi Dafa slabá, boli neschopní a ľahko odstrániteľní. Problém bol, že prichádzali vo veľkom počte a preto sa to nedalo rozriešiť za jeden či dva dni.

Starší praktizujúci varoval tých praktizujúcich, ktorí opakovane neprešli v týchto skúškach, že ak ich zlo využilo a dopustili sa nesprávneho skutku, mali by si uvedomiť, že boli ovplyvnení démonickým zasahovaním.

Zároveň, v bežnom živote, tieto rôzne životy manipulovali niektorými ľuďmi opačného pohlavia, aby nalákali praktizujúceho. Niekedy to bola kolegyňa, alebo dokonca ženy, po ktorých túžil, keď bol mladý. Všetci mohli byť manipulovaní tými bytosťami. Ak sa to niekoho dotklo, mohol sa dopustiť zlého skutku.

Niekedy sa tie životy môžu spoločne pokúsiť ovládať reprodukčný systém praktizujúceho. Toto spôsobí, že praktizujúci sa bude cítiť „fyzicky vzrušený.“ Avšak praktizujúci varoval ostatných, že tí, do ktorých to takto zasahuje, by to nemali dovoliť. Ak sa to stane, praktizujúci by nemal veriť tomu, čo bežní ľudia nazývajú „prirodzená fyzická reakcia“. Telo praktizujúceho je úplne odlišné od tela bežného človeka. Časť nášho ľudského tela, ktoré nám Majster nechal, je pre kultiváciu a pre potvrdzovanie Dafa, a môže byť ovládaná spravodlivými myšlienkami. Pokiaľ praktizujúci vážne odstraňuje toto zasahovanie so spravodlivými myšlienkami, bude zredukované a nakoniec bude odstránené. Inak sa toto zasahovanie stane čoraz vážnejším a potom môže byť ťažké zbaviť sa ho. Môže sa to dokonca časom ešte zhoršiť a takýto praktizujúci sa môže nakoniec dopustiť veľkej chyby.

Rôzne správanie a myšlienky v tomto ohľade, ktoré sa vyskytujú v bežnej spoločnosti, sú všetky ovplyvňované týmito odchýlenými bytosťami z vysokých úrovní. Ich úmyslom je stiahnuť praktizujúcich a všetky živé bytosti nadol k zničeniu.

Potom ako praktizujúci povedal svoje skúsenosti, iní praktizujúci hovorili o niektorých častých problémoch, s ktorými sa počas prenasledovania stretli. Spomenuli, že počas rôznych období, väčšina koordinátorov, ktorí boli prenasledovaní a zadržaní, ako aj mnoho praktizujúcich, ktorí prispeli veľkým dielom a boli zadržaní, mali niekoľko častých problémov. Jeden z nich bol, že nedokázali preraziť cez pokračujúce démonické zasahovanie žiadostivosti so spravodlivými myšlienkami. Napríklad v našej oblasti jeden praktizujúci mal svoju vlastnú firmu. Bol odsúdený na desať rokov väzenia počas významnej, vplyvnej udalosti. Iný praktizujúci, ktorý bol s ním uväznený povedal, že potom, ako bol tento človek prepustený, polícia našla v jeho skrinke pornografický disk. Ďalší z jeho vážnych problémov bola jeho nafúkaná povaha – nazdával sa, že je veľmi dôležitý.

Zasahovanie od žiadostivosti zahŕňa faktory z vysokých úrovní. Majster Li povedal:

„Už predtým som hovoril o zasahovaní starých síl. Premýšľali ste o nasledujúcom? Sexuálna túžba je jedným z faktorov, ktorý používajú, aby vás zadržali! Čo vidia staré sily a starý vesmír ako najvážnejšiu vec? Žiadostivosť, vo forme sexuálnej aktivity mimo manželstva. Toto je to, čo považujú za najvážnejšiu vec. V minulosti, len čo niekto porušil prikázanie v tomto ohľade, vyhodili ho z kláštora a jeho kultivácia sa úplne skončila. Takže ako sa na to bohovia pozerajú teraz? Viete čo povedali v proroctvách, ktoré zanechali? Predpovedali, že všetci učeníci Dafa, ktorí na konci zostanú, budú tí, ktorí si udržali svoju čistotu v súvislosti s týmto. Inými slovami, tieto veci sú pre nich mimoriadne vážne. Takže staré sily a všetci bohovia v tom vesmíre nebudú chrániť nikoho, kto porušuje tento zákaz, nikoho, kto sa v tomto ohľade nečiní dobre; v skutočnosti vás budú tlačiť dole. Oni vedia [a myslia si]: „Li Chung-č’, ty sa nevzdáš svojich učeníkov, takže my ťa prinútime, aby si sa ich vzdal.“ A tak spôsobili, že študenti, ktorí sa dopustili chýb, spravili ďalšie chyby, zas a znova, a napokon robia skazené veci a prejdú na opačnú stranu. „Naplníme jeho hlavu pokrivenými pochopeniami a spôsobíme, že poškodí Dafa. Potom uvidíme, či si ho aj tak necháš.““ (Vyučovanie Fa v Los Angeles, 25. február 2006)

Keď vysielame spravodlivé myšlienky, aby sme odstránili zasahovanie zla, mali by sme sa tiež prispôsobiť princípom určeným v Čuan Falune a neustále používať tieto princípy na meranie našich myšlienok a správania. Iba potom môžeme pevne a dobre kráčať po ceste nápravy Fa.

Čínská verze je k dispozici na: http://www.minghui.org/mh/articles/2006/7/23/133764.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.