Moja skúsenosť zo stretnutia s Učiteľom v Kuang-čou v roku 1994

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od praktizujúcej Falun Dafa z Pekingu

(Clearwisdom.net) Začala som praktizovať Falun Dafa v roku 1994. V tú noc som čítala Čínsky Falun Gong do 11 hodiny večer a nechcela som ho odložiť, až pokým na mňa príbuzní naliehali, aby som išla spať. Aj keď som knihu v tú noc ešte nedočítala, uvedomila som si, že je to nebeská kniha. Hovorila o vesmírnych princípoch a otriasla mojím telom i dušou.

O niekoľko dní neskôr, v jedno ráno, keď som bola ešte stále v posteli a moja myseľ bola jasná, mi niekto povedal: "Prišla si na tento svet, aby si sa prispôsobila Dafa." Otočila som sa. Hlas zopakoval: "Prišla si sa prispôsobiť Dafa." Keď som vstala, uvedomila som si, že tento hlas musel patriť Učiteľovi.

Po dvoch mesiacoch od začiatku môjho praktizovania Falun Gongu Učiteľ usporiadal seminár v Kuang-čou. Povedala som si, že tam musím ísť a vidieť Učiteľa. Podarilo sa mi získať voľný lístok z Kuang-čou. Vedela som, že všetko usporiadal Učiteľ.

21. decembra 1994 ráno počas vykonávania druhého cvičenia v stoji v hotelovej izbe, som po prvýkrát pocítila otáčanie Faluna. Otáčal sa na mojej hrudi ako koleso kotúľajúce sa hlučne po hrboľatej horskej ceste. Otočilo sa šesť krát v smere hodinových ručičiek a šesť krát proti smeru hodinových ručičiek. Nebola som prekvapená, bola som ale veľmi vzrušená. Asi tak za minútu Falun zmizol.

O 7. hodine poobede v ten večer Učiteľ prišiel do prednáškovej sály. Bola som veľmi vzrušená a dojatá. Učiteľ povedal: "Niektorí žiaci ma nevideli, ale dostali Falun." Bola som jedným z nich. Majter povedal: "Ak ste práve dostali Falun, nemusel sa otočiť 9 krát." Učiteľ tiež povedal: "Hoci je v tejto sále štyri alebo päťtisíc ľudí, nie som optimistický, koľkí z vás sa môžu skutočne kultivovať do konca." Povedala som si, že musím byť jednou z tých, ktorí sa budú kultivovať až do konca. Učiteľ potom povedal: "Vysvetlil som Fa princípy na veľmi vysokej úrovni." Pomyslela som si, že akokoľvek vysoko Učiteľ vysvetlil Fa princípy, budem im veriť.

Každé slovo a všetky Fa princípy, ktoré Učiteľ povedal, sa zapísali do mojej mysle. Počúvala som Učiteľa s koncentrovanou mysľou a bez rušivých myšlienok. Celá prednášková sála bola plná súcitu a veľkej harmónie. Mnoho ľudí nemalo lístky, ale aj tak čakali vonku pred sálou a nechceli odísť, hoci vyučovanie sa už začalo. Takže otvorili ďalšiu sálu. Študenti prišli z celej krajiny, vrátane Sin-ťiang a Severovýchodu. Niektorí prišli do Kuang-čou už dlho pred seminárom. Minuli všetky svoje peniaze a tak im ostatní študenti dobrovoľne pomáhali. Stratené cenné predmety ako zlaté reťaze a hodinky boli odovzdávané Učiteľovi a študenti si pre ne mohli voľne prísť. V takomto prostredí, kde mal každý vysoký morálny štandard, nebol nikto prekvapený prípadmi strát a nálezov a všetko sa dialo prirodzene.

Učiteľ začínal vyučovať každý večer o 19.30, ale do sály prišiel už o 19.00, aby odpovedal na otázky študentov. Každé ráno, len čo sme otvorili oči, túžili sme ísť do sály a počúvať Učiteľove prednášky.

Bola som v rovnakej miestnosti spolu s praktizujúcou, ktorej manžel bol vysokým funkcionárom vo výslužbe. Povedala mi: "Môj manžel videl veľa scén v iných dimenziách. Celá sála bola plná Falunov a Učiteľových tiel Zákona." Na ceste do hotela som v autobuse videla staršieho muža, ktorý bol veľmi šťastný a oboma rukami napodobňoval pohyby pri meditácii v sede. Videla som, že opäť omladol a bol šťastný ako dieťa.

Keď sme boli v sále, Učiteľ požiadal študentov, aby vstali a mysleli na jednu chorobu. Učiteľ povedal nahlas: "Jeden, dva, tri" a všetci študenti dupli nohou. Učiteľ zdvihol jednu ruku, uchopil niečo vo vzduchu a hodil to na zem. Hluk dupania študentov otriasol nebom a zemou. Takýmto jednoduchým pohybom Učiteľ vyliečil chorobu pre každého z päťtisíc študentov.

Ďalší deň, keď som praktizovala piate cvičenie v hoteli, cítila som prúd studenej čchi, prichádzajúci z akupunktúrneho bodu na mojej pravej nohe. Vedela som, že Učiteľ upravoval a očisťoval moje telo.

Aby ušetril peniaze študentov, Učiteľ vtesnal pôvodné desaťdňové vyučovanie do ôsmich dní. Keď sa skončila posledná prednáška, vstali sme a zaplavili sme Učiteľa dlhými, nadšenými ováciami. So slzami v očiach sme neochotne opustili športový štadión v Kuang-čou.

Počas letu domov som neustále cítila obrovské šťastie. Cítila som sa ako nový človek. Moje telo a myseľ prešli veľkou zmenou. Moje vnímanie sveta sa zmenilo. Vedela som, ako si vážiť svoj život a prečo som prišla na tento svet. Vedela som, že som našla pravého Učiteľa a veci, ktoré som hľadala.

Pri pohľade z okna lietadla som videla farebné oblaky, ktoré ma sprevádzali domov. Učiteľov hlas z prednášok rezonoval v mojich ušiach. Ostatní praktizujúci si vymieňali svoje skúsenosti. Cítila som sa najšťastnejším človekom na svete.

Aby zachránil vnímajúce bytosti vo vesmíre, Učiteľ toho zniesol veľa a svojim študentom dal veľa. Učiteľ dal na Dafa každý jeden cent, ktorý zarobil z vyučovania. Povedal nám, že peniaze nemožno spreneveriť. Kamkoľvek Učiteľ išiel, vždy sa ubytoval v najlacnejšom hoteli a jedol iba instantné cestoviny. Kedykoľvek si na to spomeniem, som dojatá k slzám.

Zažila som v mojej kultivácii mnoho javov, o ktorých Učiteľ hovoril vo Fa. Každá Učiteľova veta je pravdivá a každá veta obsahuje Pravdivosť, Súcit a Znášanlivosť. Každá jeho veta je určená spáse vnímajúcich bytostí a snahe pomôcť svojim študentom kultivovať sa k Dovŕšeniu.

Často som cítila, že Učiteľ je priamo pri mne. Keď si neviem rady, Učiteľ mi dáva náznaky. Keď som k niečomu pripútaná, Učiteľ ma napomína cez ústa ostatných študentov. Keď prechádzam cez ťažkosti, Učiteľ na mňa dohliada. Keď mám silné spravodlivé myšlienky, všetko sa mení a Falun v spodnej časti môjho brucha sa otáča rýchlejšie. Keď sa osvietim k Fa princípu, Učiteľ zvýši môj kung a mojím celým telom prejde teplá triaška.

Slová na tomto svete nebudú môcť nikdy presne popísať náš predurčený vzťah s Učiteľom. Iba opravdiví študenti ho môžu zažiť v usilovnej kultivácii.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2007/1/21/81879.html


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.