Väzenský dozorca odhaľuje, ako bol praktizujúci Falun Gongu Pi Wen-ming umučený na smrť za 30 minút

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net) Pán Pi Wen-ming bol praktizujúcim Falun Gongu v oblasti Long-si, provincia Kuan-su. Bol umučený na smrť vo väzení Ting-si 3. septembra 2004. Umrel na následky krutého bitia a elektrických šokov. Nasleduje výpoveď úradníka z väzenia Ting-si.

3. septembra 2004 dozorcovia Štvrtej divízie väzenia Ting-si priniesli pána Pi Wen-minga do miestnosti a priviazali jeho končatiny a krk na po domácky vyrobené tigriu lavicu (malá, približne 20 cm vysoká železná lavica, na ktorej sú praktizujúci nútení vzpriamene sedieť). Od dvanástej hodiny sa päť alebo šesť dozorcov striedalo pri šokovaní končatín a hlavy pána Pi elektrickými obuškami.

Zakaždým, keď pán Pi dostal elektrický šok, mykol sa od bolesti. Začali s ďalším kolom elektrických šokov ešte než sa spamätal z predchádzajúceho kola. Najprv mal pán Pi zuby zaťaté od bolesti a znášal trýznenie potichu, ale po desiatich minútach mučenie nemohol zadržať svoj hlas. Kričal v agónii pri každom kole šokov.

Aby zabránili ostatným väzňom, ktorí vonku pracovali počuť ho, dozorcovia zakryli ústa pána Pi Wen-minga uterákom a držali uterák rukami, aby nemohol kričať. Pán Pi nemohol dýchať a a pokúšal sa triasť hlavou, aby sa zbavil uteráku. Avšak jeho končatiny a krk boli priviazané, takže sa nemohol hýbať. Čím viac bojoval, tým silnejšie tlačili dozorcovia. Pán Pi postupne prestal bojovať a ťažko dýchal cez medzeru v uteráku.

Keď dozorcovia uvideli, že pán Pi prestal kričať, uvoľnili ruky. Potom pokračovali v šokovaní rúk, nôh a tváre pána Pi. O približne 12:30 tvár pána Pi Wen-minga stmavla a jeho oči sa doširoka roztvorili. Prestal dýchať.

36 ročný muž bol umučený na smrť za menej ako 30 minút dozorcami Čínskej komunistickej strany. Do správy o smrti jeho rodine napísali, že pán Pi Wen-ming spáchal samovraždu, lebo praktizoval Falun Gong. Taká nehanebná lož!

Avšak ako dozorca vo väzení, hoci som poznal pravdu, neodvažoval som sa ju vysloviť. Chcel som chrániť svoju rodinu, pretože tam stále bývam. Teraz odhaľujem pravdu. Dúfam, že všetci sa dozvedia pravdu a nebudú slepo veriť propagande Čínskej komunistickej strany.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2005/7/4/62541.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.