3. Česko-slovenská konference Zákona: Neustále byť pevný v Dafa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Od slovenského praktizujúceho

Pred nedávnou dobou mojej matke pri lekárskej prehliadke zistili nejakú cysty na ženských orgánoch, dosť sa kvôli tomu trápila a o dva týždňe mala ísť na dalšiu kontrolu kde jej mali povedať či jej to vyrežú a kedy. Matke som poradil, aby cez deň opakavola slová „Falun Dafa Hao“, čo aj robila a podvedome bez môjho pričinenia chodila oddychovať do izby, kde vysielam a študujem Fa. Po dvoch týždňoch išla mama na kontrolu a cysta zmizla. Lekár povedal, že sa vstrebala, ale len ja som vedel, že to bolo vďaka Dafa.

Nasledujúci týždeň po tejto príhode som mal dosť velké zasahovania, čo negatívne ovplyvnilo moju pevnosť v Dafa ako aj spravodlivý stav mojej mysle. Následkom toho sa to prejavilo tým spôsobom, že matka mala menší úraz vo vani a natrhla si šlachu v ramene. Okamžite som si uvedomil, že sila nášho kultivovania a spravodlivých myšlienok ma obrovský vplyv na ľudí, ktorý je najviac patrný na našich blízkých a to, ako sa kultivujeme, sa odráža na nich.

Preto je potrebné neustále si uvedomovať svoj stav mysle, aby čo už len najmenšie náznaky disharmonie, ktorá by nás vytrhla zo stavu spravodlivosti, boli ihňed eliminované spôsobom, ktorý každý učeník si určí sebe najbližším spôsobom. Mne v tomto prípade pomhlo zvýšenie počtu VSM a štúdium Majstrových prednášok z 97 roku.


* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.