Finančné oddelenie mesta Wuhan ponúka obrovské odmeny v hotovosti, aby podnietilo pracovný tábor Hewan na brutálne prenasledovanie praktizujúcich Dafa

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Clearwisdom.net)Druhá sekcia pracovného tábora Hwan v meste Wuhan, provincia Henan, je určená pre mužov praktizujúcich Falun Gong. Gao Junan, človek, ktorý vedie túto sekciu, raz povedal niektorým zadržaným, že za každého praktizujúceho Falun Gongu, ktorého úspešne "transformujú" (1), dá pracovný tábor 100.000 jenov sekcii ako odmenu. Peniaze poskytne finančné oddelenie mesta. (Iné miesta, ktoré zadržiavajú praktizujúcich Falun Gongu, tiež dostali podobné odmeny.) Toto vysvetľuje prečo sa polícia uchyľuje ku všemožným druhom krutých prostriedkov na mučenie praktizujúcich pri pokuse prinútiť ich vzdať sa svojej viery.

Aby získali túto "odmenu", druhá sekcia zriadila niekoľko postupov na povzbudzovanie väzenských dozorcov a väzňov, aby pomáhali "transformovať" praktizujúcich Falun Gongu. Dozorcovia posielajú pevných praktizujúcich do oddelených záchytných miestností na 15 dní, kde ich strážia kriminálni väzni a mučia ich rôznymi spôsobmi. Pätnásť dní mučenia praktizujúcich zníži kriminálnikom o pätnásť dní ich väzbu. Špeciálne záchytné miestnosti sa nachádzajú ďaleko od bežných ciel, takže iní nevedia, čo sa presne deje v tých miestnostiach.

Navyše, druhá sekcia prinútila všetkých zadržaných v pracovnom tábore, aby robili otrockú prácu. Jeden z príkladov otrockej práce bolo robenie baliacich škatúľ pre Aidi továreň na spodnú bielizeň. Limit bol 100 škatúľ za deň.

Poznámky

(1) "Transformovať" znamená prinútiť praktizujúcich vzdať sa Falun Dafa pod silným duševným a fyzickým tlakom.
(2) jen: čínska mena; priemerný plat v Číne je 500 jenov mesačne.

Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/9/27/52868.html
Čínska verzia: http://www.minghui.org/mh/articles/2004/9/2/83133.html

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Můžete tisknout a rozšiřovat všechny články publikované na Clearharmony a jejich obsah, ale uvádějte prosím zdroj.